Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
26 OCT 2021 9:23AM by PIB Delhi
102.94 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
12,428 new cases in the last 24 hours; lowest in 238 days
Recovery Rate currently at 98.19%; Highest since March 2020
15,951 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,35,83,318
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.48%; Lowest since March 2020
India's Active caseload stands at 1,63,816; lowest in 241 days
Weekly Positivity Rate (1.24%) less than 2% for last 32 days
Daily positivity rate (1.10%) less than 2% for last 22 days
60.19 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
26 OCT 2021 9:23AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১০২.৯৪ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ১২,৪২৮ লাকখি; নুমিৎ ২৩৮গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.১৯%নি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
পুং ২৪ মনুংদা ১৫,৯৫১ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,৩৫,৮৩,৩১৮ ফগৎলকখ্রে
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৪৮%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ১,৬৩,৮১৬ লৈরি; নুমিৎ ২৪১দা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ৩২দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ২%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (১.২৪%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.১০% ) হৌখিবা নুমিৎ ২২নিদা ২% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৬০.১৯ তৌখ্রে