Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 287
India’s cumulative vaccination coverage crosses 105 crore landmark milestone
More than 51 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
29 OCT 2021 8:16PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 105 Crore landmark milestone (1,05,37,14,062) today. More than 51 lakh (51,59,251) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10378857
2nd Dose
9205032
FLWs
1st Dose
18371299
2nd Dose
15885320
Age Group 18-44 years
1st Dose
416311305
2nd Dose
138713164
Age Group 45-59 years
1st Dose
174212604
2nd Dose
95225580
Over 60 years
1st Dose
109366835
2nd Dose
66044066
Cumulative 1st dose administered
728640900
Cumulative 2nd dose administered
325073162
Total
1053714062
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 29th October, 2021 (287th Day)
HCWs
1st Dose
97
2nd Dose
8162
FLWs
1st Dose
230
2nd Dose
23878
Age Group 18-44 years
1st Dose
1474185
2nd Dose
2091664
Age Group 45-59 years
1st Dose
368805
2nd Dose
657060
Over 60 years
1st Dose
205730
2nd Dose
329440
1st Dose Administered in Total
2049047
2nd Dose Administered in Total
3110204
Total
5159251
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৮৭শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১০৫কী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫১ হেন্না কাপথোকখ্রে
29 OCT 2021 8:16PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১০৫ লেন্দমার্ক মাইলস্তোন (১,০৫,৩৭,১৪,০৬২) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫১ (৫১,৫৯,২৫১) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৮৮৫৭
অনিশুবা দোজ
৯২০৫০৩২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭১২৯৯
অনিশুবা দোজ
১৫৮৮৫৩২০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪১৬৩১১৩০৫
অনিশুবা দোজ
১৩৮৭১৩১৬৪
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭৪২১২৬০৪
অনিশুবা দোজ
৯৫২২৫৫৮০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৯৩৬৬৮৩৫
অনিশুবা দোজ
৬৬০৪৪০৬৬
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭২৮৬৪০৯০০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩২৫০৭৩১৬২
অপুনবা
১০৫৩৭১৪০৬২
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী ওক্তোবর ২৯ (২৮৭শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৯৭
অনিশুবা দোজ
৮১৬২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৩০
অনিশুবা দোজ
২৩৮৭৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪৭৪১৮৫
অনিশুবা দোজ
২০৯১৬৬৪
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৬৮৮০৫
অনিশুবা দোজ
৬৫৭০৬০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২০৫৭৩০
অনিশুবা দোজ
৩২৯৪৪০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২০৪৯০৪৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩১১০২০৪
অপুনবা
৫১৫৯২৫১
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷