Prime Minister's Office
PM to hold review meeting with districts having low vaccination coverage on 3rd November
31 OCT 2021 1:38PM by PIB Delhi
Immediately after returning to the country after attending the G20 Summit and COP26, Prime Minister Shri Narendra Modi will hold a review meeting with districts having low vaccination coverage, on 3rd November at 12 noon via video conferencing.
The meeting will include districts with less than 50% coverage of the first dose and low coverage of the second dose of Covid vaccine. Prime Minister will interact with District Magistrates of over 40 districts in Jharkhand, Manipur, Nagaland, Arunachal Pradesh, Maharashtra, Meghalaya, and other States with districts having low vaccination coverage. Chief Ministers of these States will also be present on the occasion.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନଭେମ୍ବର ୩ ତାରିଖରେ କମ୍ ଟୀକାକରଣ ହୋଇଥିବା ଜିଲ୍ଲାମାନଙ୍କ ସହିତ ସମୀକ୍ଷା ବୈଠକ କରିବେ
31 OCT 2021 1:38PM by PIB Bhubaneswar
ଜି -୨୦ ଶିଖର ସମ୍ମିଳନୀ ଏବଂ ସିଓପି୨୬ ରେ ଯୋଗଦେବା ପରେ ଦେଶକୁ ଫେରିବା ପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ତୁରନ୍ତ କମ୍ ଟୀକାକରଣ ହୋଇଥିବା ଜିଲ୍ଲାମାନଙ୍କ ସହିତ ନଭେମ୍ବର ୩ ତାରିଖ ମଧ୍ୟାହ୍ନ ୧୨ ଟା ସମୟରେ ଭିଡିଓ କନଫରେନ୍ସିଂ ମାଧ୍ୟମରେ ଏକ ସମୀକ୍ଷା ବୈଠକ କରିବେ ।
ଏହି ବୈଠକରେ ପ୍ରଥମ ଡୋଜ୍ ର ୫୦% ରୁ କମ୍ ଟୀକାକରଣ ଏବଂ କୋଭିଡ୍ ଟିକା ଦ୍ୱିତୀୟ ଡୋଜର କମ୍ ଟିକାକରଣ ହୋଇଥିବା ଜିଲ୍ଲାଗୁଡିକ ସାମିଲ ହେବେ । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଝାଡଖଣ୍ଡ, ମଣିପୁର, ନାଗାଲାଣ୍ଡ, ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶ, ମହାରାଷ୍ଟ୍ର, ମେଘାଳୟ ଏବଂ ଅନ୍ୟ ରାଜ୍ୟର ୪୦ ରୁ ଅଧିକ ଜିଲ୍ଲାର ଜିଲ୍ଲାପାଳଙ୍କ ସହ କମ୍ ଟୀକାକରଣ ସଂକ୍ରାନ୍ତରେ ଆଲୋଚନା କରିବେ । ଏହି ଅବସରରେ ସମ୍ପୃକ୍ତ ରାଜ୍ୟଗୁଡ଼ିକର ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀମାନେ ମଧ୍ୟ ଉପସ୍ଥିତ ରହିବେ ।