Prime Minister's Office
PM to hold review meeting with districts having low vaccination coverage on 3rd November
31 OCT 2021 1:38PM by PIB Delhi
Immediately after returning to the country after attending the G20 Summit and COP26, Prime Minister Shri Narendra Modi will hold a review meeting with districts having low vaccination coverage, on 3rd November at 12 noon via video conferencing.
The meeting will include districts with less than 50% coverage of the first dose and low coverage of the second dose of Covid vaccine. Prime Minister will interact with District Magistrates of over 40 districts in Jharkhand, Manipur, Nagaland, Arunachal Pradesh, Maharashtra, Meghalaya, and other States with districts having low vaccination coverage. Chief Ministers of these States will also be present on the occasion.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কম হাৰত টীকাকৰণ হোৱা জিলাসমূহৰে ৩নৱেম্বৰত পৰ্যালোচনা সভাত মিলিত হ’ব প্ৰধানমন্ত্ৰী
31 OCT 2021 1:38PM by PIB Guwahati
‘জি-২০ শীৰ্ষ সন্মিলন’ আৰু ‘চিঅ’পি-২৬’ সন্মিলনৰ পৰা দেশলৈ উভতি অহাৰ পিচতে অহা ৩নৱেম্বৰত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কম হাৰত টীকাকৰণ সম্পন্ন হোৱা দেশৰ জিলাসমূহৰ পদাধিকাৰীসকলৰ সৈতে এক পৰ্যালোচনা সভাত মিলিত হ’ব। ‘ভিডিঅ’ কনফাৰেন্সিং’ ব্যৱস্থাৰে অনুষ্ঠিত হ’ব লগা সভাখন সেইদিনা দুপৰীয়া ১২বজাৰ পৰা অনুষ্ঠিত হ’ব।
ক’ভিডৰ প্ৰথম পালি প্ৰতিষেধক প্ৰদানৰ ক্ষেত্ৰত ৫০%তকৈ কম আৰু দ্বিতীয় পালিৰ ক্ষেত্ৰত কম হাৰত টীকাকৰণ হোৱা জিলাসমূহক এই সভাত অন্তৰ্ভুক্ত কৰা হ’ব। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সেইদিনা ঝাৰখণ্ড, মণিপুৰ, নাগালেণ্ড, অৰুণাচল প্ৰদেশ, মহাৰাষ্ট্ৰ, মেঘালয় আৰু অন্যন্য কেইবাখনো ৰাজ্যৰ কম হাৰত টীকাকৰণ হোৱা ৪০খনৰো অধিক জিলাৰ জিলা দণ্ডাধীশসকলৰে মত-বিনিময় কৰিব। অনুষ্ঠানত সংশ্লিষ্ট ৰাজ্যসমূহৰ মুখ্যমন্ত্ৰীসকলো উপস্থিত থাকিব।