Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
02 NOV 2021 9:28AM by PIB Delhi
106.85 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
10,423 new cases in the last 24 hours; lowest in 259 days
Recovery Rate currently at 98.21%; Highest since March 2020
15,021 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,36,83,581
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.45%; Lowest since March 2020
India's Active caseload stands at 1,53,776; lowest in 250 days
Daily positivity rate (1.03%) less than 2% for last 29 days
Weekly Positivity Rate (1.16%) less than 2% for last 39 days
61.02 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
02 NOV 2021 9:28AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১০৬.৮৫ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ১০,৪২৩ লাকখি; নুমিৎ ২৫৯ মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.২১%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
পুং ২৪ মনুংদা ১৫,০২১ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,৩৬,৮৩,৫৮১ ফগৎলকখ্রে
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৪৫%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ১,৫৩,৭৭৬ লৈরি; নুমিৎ ২৫০দা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ২৯দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ২%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (১.০৩%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.১৬% ) হৌখিবা নুমিৎ ৩৯নিদা ২% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৬১.০২ তৌখ্রে