Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 107.92 Cr
Recovery Rate at 98.23% is highest since March 2020
10,929New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload(1,46,950) is lowest in 255 days
Weekly Positivity Rate (1.27%) less than 2% for last 43 days
06 NOV 2021 9:48AM by PIB Delhi
With the administration of 20,75,942vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 107.92 Cr (1,07,92,19,546) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,09,36,027sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,79,530
2nd Dose
92,56,225
FLWs
1st Dose
1,83,72,402
2nd Dose
1,60,12,003
Age Group 18-44 years
1st Dose
42,33,49,812
2nd Dose
14,89,38,412
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,60,88,375
2nd Dose
9,85,40,180
Over 60 years
1st Dose
11,04,55,016
2nd Dose
6,78,27,591
Total
1,07,92,19,546
The recovery of12,509 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,37,37,468.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.23%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 132 consecutive days now.
10,929 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently at1,46,950which is lowest in 255 days.Active cases presently constitute 0.43% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 8,10,783tests being conducted. India has so far conducted over61.39 Cr (61,39,65,751) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.27% remains less than 2% for the last 43 days now. The Daily Positivity rate reported to be1.35%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 33 days and below 3% for 68 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১০৭.৯২ লানখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.২৩% ওইদুনা ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,৯২৯ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (১,৪৬,৯৫০) ওইদুনা নুমিৎ ২৫৫গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌখিবা নুমিৎ ৪৩ অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.২৭%) অসি ২%দগী তাখি
06 NOV 2021 9:48AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ২০,৭৫,৯৪২ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১০৭.৯২ (১,০৭,৯২,১৯,৫৪৬) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,০৯,৩৬,০২৭গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৯,৫৩০
২শুবা দোজ
৯২,৫৬,২২৫
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭২,৪০২
২শুবা দোজ
১,৬০,১২,০০৩
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪২,৩৩,৪৯,৮১২
২শুবা দোজ
১৪,৮৯,৩৮,৪১২
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,৬০,৮৮,৩৭৫
২শুবা দোজ
৯,৮৫,৪০,১৮০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১১,০৪,৫৫,০১৬
২শুবা দোজ
৬,৭৮,২৭,৫৯১
অপুনবা
১,০৭,৯২,১৯,৫৪৬
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১২,৫০৯নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩৭,৩৭,৪৬৮ দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.২৩% দা লৈরি‍।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১৩২নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,৯২৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ১,৪৬,৯৫০ দা লৈদুনা নুমিৎ ২৫৫তা খ্বায়দগী নেম্বনি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৪৩% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৮,১০,৭৮৩ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬১.৩৯ (৬১,৩৯,৬৫,৭৫১) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.২৭%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৪৩ নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.৩৫%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৩৩নিদা ২%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ৬৮নি অসিদা অসি ৩%গী মখাদা লৈরি‍।