Prime Minister's Office
PM pays tributes to Maulana Abul Kalam Azad on his Jayanti
11 NOV 2021 9:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid rich tributes to Maulana Abul Kalam Azad on his Jayanti. The Prime Minister called him a pathbreaking thinker and intellectual whose role in the freedom struggle is inspiring.
In a tweet, the Prime Minister said:
“Tributes to Maulana Abul Kalam Azad on his Jayanti. A pathbreaking thinker and intellectual, his role in the freedom struggle is inspiring. He was passionate about the education sector and worked to further brotherhood in society.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মৌলানা অবুল কলাম অজাদপু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
11 NOV 2021 9:18AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মৌলানা অবুল কলাম্বু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা মহাকপু অনৌবা ৱাখল খনবা অমসুং হৈ-শিংলবা হায়রিবা মহাক অসিনা নিংতম লান্দা মহাক্না লৌখিবা থৌদাংনা পুক্নিং থৌগৎখিবা অমনি হায়না হায়খি।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“মৌলানা অবুল কলাম অজাদপু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। অনৌবা ৱাখল খনবা অমসুং হৈ-শিংলবা হায়রিবা মহাক অসিনা নিংতম লান্দা মহাক্না লৌখিবা থৌদাংনা পুক্নিং থৌগৎখিবা অমনি। মহাক্না লাইরিক-লাইশুগী মরমদা থৱায় য়াম্না য়াওখি অমসুং মখা তানা সমাজদা মচিল-মনাওগুম্না লোইনখি”।