Prime Minister's Office
PM expresses gratitude towards People's Padma awardee Dulari Devi ji for her gift
11 NOV 2021 9:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed gratitude for a gesture by People's Padma awardee Dulari Devi ji.
In a tweet, Shri Modi said :
"Dulari Devi Ji is among those who has been conferred the #PeoplesPadma. She is a talented artist who hails from Madhubani in Bihar.
During the informal interaction with the awardees after the ceremony, she presented to me her artwork. Humbled by her gesture. My gratitude to her."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মীয়ামগী পদ্মা এৱার্দী দুলারি দেবী জীবু মহাক্কী খুদোলপোৎকীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
11 NOV 2021 9:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামগী পদ্মা এৱার্দী দুলারি দেবী জীবু মহাক্কী খুদোলপোৎকীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি:
“দুলারি দেবী জী #PeoplesPadma ফংখিবশিংগী মনুংদা অমনি। মহাাক অসি বিহারদা লৈবা মধুনানিদগী মীয়াম্না থাগৎনরিবা হৈথোই-শিংথোইরবী আর্তিস্ত অমনি।
এৱার্দীশিংগী থৌরম মতুং ইচম চম্না উনবা অমদা, মহাক্না ঐঙোন্দা মহাক্কী আর্তৱার্ক খুদোল তৌরকখি। মহাক্কী ইঙ্গিৎ অসি চাওথোকচনিঙাইনি। ঐহাক্না মহাকপু থাগৎপা ফোংদোকচরি”।