Prime Minister's Office
PM expresses gratitude towards People's Padma awardee Dulari Devi ji for her gift
11 NOV 2021 9:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed gratitude for a gesture by People's Padma awardee Dulari Devi ji.
In a tweet, Shri Modi said :
"Dulari Devi Ji is among those who has been conferred the #PeoplesPadma. She is a talented artist who hails from Madhubani in Bihar.
During the informal interaction with the awardees after the ceremony, she presented to me her artwork. Humbled by her gesture. My gratitude to her."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পিপলছ পদ্ম সন্মান বিজয়ী দুলাৰী দেৱী জীক তেওঁ প্ৰদান কৰা উপহাৰৰ বাবে কৃতজ্ঞতা জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
11 NOV 2021 9:49PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পিপলছ পদ্ম সন্মান বিজয়ী দুলাৰী দেৱী জীক তেওঁ প্ৰদান কৰা উপহাৰৰ বাবে কৃতজ্ঞতা জনায়৷
টুইটাৰযোগে শ্ৰী মোদীয়ে কয়, “দুলাৰী দেৱী জী #PeoplesPadma সন্মান বিজয়ীসকলৰ অন্যতম৷ তেওঁ বিহাৰৰ মধুবানী জিলাৰ এগৰাকী প্ৰতিভাসম্পন্ন হস্তশিল্পী৷
বঁটা প্ৰদান অনুষ্ঠানৰ পাছত হোৱা অনানুষ্ঠানিক মত বিনিময় অনুষ্ঠানত তেওঁ মোক তেওঁৰ শিল্প কৰ্ম উপহাৰ হিচাপে দিয়ে৷ তেওঁ উপহাৰ পাই মই অভিভূত হৈ পৰিছো৷ তেওঁৰ প্ৰতি মোৰ কৃতজ্ঞতা জনালো৷”