Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
16 NOV 2021 9:14AM by PIB Delhi
112.97 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload stands at 1,30,793; lowest in 525 days
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.38%; Lowest since March 2020
Recovery Rate currently at 98.27%; Highest since March 2020
11,971 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,38,61,756
8,865 new cases in the last 24 hours; lowest in 287 days
Daily positivity rate (0.80%) less than 2% for last 43 days
Weekly Positivity Rate (0.97%) less than 2% for last 53 days
62.57 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
16 NOV 2021 9:14AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১১২.৯৭ কাপথোকখ্রে
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ১,৩০,৭৯৩ লৈরি; নুমিৎ ৫২৫ খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৩৮%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.২৭%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
পুং ২৪ মনুংদা ১১,৯৭১ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,৩৮,৬১,৭৫৬ ফগৎলকখ্রে
পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ৮,৮৬৫ লাকখি; নুমিৎ ২৮৭গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বনি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৮০% ) হৌখিবা নুমিৎ ৪৩নিদা ২% মখাদা ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ৫৩দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ২%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (০.৯৭%)দা লৈরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৬২.৫৭ তৌখ্রে