Prime Minister's Office
PM Wishes People of Goa on Day of Feast of St. Francis Xavier
03 DEC 2021 5:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Goa on the day of the Feast of St. Francis Xavier.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Best wishes to my sisters and brothers of Goa on the day of the Feast of St. Francis Xavier. May this occasion further the spirit of harmony and brotherhood in our society".

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সেন্ত ফ্রান্সিস জেবিয়র পর্বগী তাঞ্জা লাকপদা গোৱাগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
03 DEC 2021 5:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সেন্ত ফ্রান্সিস জেবিয়র পর্বগী তাঞ্জা লাকপদা গোৱাগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"সেন্ত ফ্রান্সিস জেবিয়র পর্বগী নুমিৎ অসিদা গোৱাদা লৈরিবা ঐগী ইচল-ইচেশিং অমদি ইয়াম্বা-ইনাউশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি৷ থৌরম অসিনা ঐখোয়গী সমাজ অসিদা ইং-চিকপা অমদি মচিন-মনাও ওইবগী স্পিরিত অদু মখাতানা লৈহনবা ওইরসনু"৷