Prime Minister's Office
PM announces ex-gratia from PMNRF for the victims of bus accident in Andhra Pradesh
15 DEC 2021 9:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims of a bus accident in West Godavari, Andhra Pradesh.
The Prime Minister's office tweeted;
"PM @narendramodi has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF for the next of kin of those who lost their lives in the bus accident in West Godavari, Andhra Pradesh."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ৰাষ্ট্ৰীয় সাহায্য পুঁজিৰ পৰা অন্ধ্ৰ প্ৰদেশৰ বাছ দুৰ্ঘটনাত পতিত সকলৰ বাবে ক্ষতিপূৰণ ঘোষণা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
15 DEC 2021 9:12PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ পশ্চিম গোদাৱৰীত সংঘটিত বাছ দুৰ্ঘটনাত নিহত সকলৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ৰাষ্ট্ৰীয় সাহায্য পুঁজিৰ পৰা ক্ষতিপূৰণ ঘোষণা কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে কয়:
"প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ পশ্চিম গোদাৱৰীত সংঘটিত বাছ দুৰ্ঘটনাত প্ৰতিজন নিহতৰ নিকটাত্মীয়ক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ৰাষ্ট্ৰীয় সাহায্য পুঁজিৰ পৰা ২ লাখ টকাৰ ক্ষতিপূৰণ ঘোষণা কৰিছে।"