Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 145.44 Cr
More than 25 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.27%
27,553 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 1,22,801
Weekly Positivity Rate is presently at 1.35%
02 JAN 2022 10:05AM by PIB Delhi
With the administration of 25,75,225 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 145.44 Cr (1,45,44,13,005) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,55,58,060 sessions.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,88,023
2nd Dose
97,16,435
FLWs
1st Dose
1,83,85,833
2nd Dose
1,69,05,442
Age Group 18-44 years
1st Dose
50,05,37,483
2nd Dose
33,52,31,221
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,47,56,093
2nd Dose
15,13,53,034
Over 60 years
1st Dose
12,15,36,496
2nd Dose
9,56,02,945
Total
1,45,44,13,005
9,249 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,42,84,561.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.27%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for last 188 days now.
27,553 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 1,22,801. Active cases constitute 0.35% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 10,82,376 tests being conducted. India has so far conducted over 68 Cr (68,00,71,486) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.35% and the Daily Positivity rate also reported to be 2.55%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৪৫.৪৪ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ২৫ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.২৭%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২৭,৫৫৩ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১,২২,৮০১দা লৈরি
চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১.৩৫%দগী তাখি
02 JAN 2022 10:05AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ২৫,৭৫,২২৫ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৪৫.৪৪ (১,৪৫,৪৪,১৩,০০৫) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,৫৫,৫৮,০৬০গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৮,০২৩
২শুবা দোজ
৯৭,১৬,৪৩৫
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৫,৮৩৩
২শুবা দোজ
১,৬৯,০৫,৪৪২
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫০,০৫,৩৭,৪৮৩
২শুবা দোজ
৩৩,৫২,৩১,২২১
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৪৭,৫৬,০৯৩
২শুবা দোজ
১৫,১৩,৫৩,০৩৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,১৫,৩৬,৪৯৬
২শুবা দোজ
৯,৫৬,০২,৯৪৫
অপুনবা
১,৪৫,৪৪,১৩,০০৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ৭,২৪৯ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৪২,৮৪৫৬১ হেনগৎহনখি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.২৭%দা লৈরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১৮৮নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২৭,৫৫৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,২২,৮০১দা লৈদুনা নুমিৎ ৫৭৯গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.৩৫% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১০,৮২,৩৭৬তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৮ (৬৮,০০,৭১,৪৮৬) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.৩৫%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ২.৫৫%দা লৈরি