Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
20 JAN 2022 9:09AM by PIB Delhi
159.67 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 19,24,051
Active cases stand at 5.03%
Recovery Rate currently at 93.69%
2,23,990 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,58,07,029
3,17,532 new cases recorded in the last 24 hours
9,287 Total Omicron cases detected so far; an increase of 3.63% since yesterday
Daily positivity rate (16.41%)
Weekly Positivity Rate (16.06%)
70.93 cr Total Tests conducted so far; 19,35,180 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
20 JAN 2022 9:09AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৫৯.৬৭ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৯,২৪,০৫১দা লৈরি
এক্তিব কেস ৫.০৩%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৩.৬৯%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ২,২৩,৯৯০ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৩,৫৮,০৭,০২৯দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,১৭,৫৩২ লাক্লি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা ওমিক্রোন কেস ৯,২৮৭ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ৩.৬৩% হেনগৎখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১৬.৪১% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১৬.০৬%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭০.৯৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৯,৩৫,১৮০ তৌখ্রে