Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 162.92 Cr
More than 62 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 93.15%
2,55,874 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 22,36,842
Weekly Positivity Rate is presently at 17.17%
25 JAN 2022 9:21AM by PIB Delhi
With the administration of more than 62 lakh Doses (62,29,956) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 162.92 Cr (1,62,92,09,308) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,77,12,517 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,92,701
2nd Dose
98,26,681
Precaution Dose
28,42,155
FLWs
1st Dose
1,83,91,675
2nd Dose
1,71,52,993
Precaution Dose
28,26,940
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,27,23,464
Age Group 18-44 years
1st Dose
53,55,80,374
2nd Dose
39,10,87,802
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,93,26,389
2nd Dose
16,73,04,587
Over 60 years
1st Dose
12,42,30,375
2nd Dose
10,43,90,089
Precaution Dose
31,33,083
Precaution Dose
88,02,178
Total
1,62,92,09,308
2,67,753 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,70,71,898.
Consequently, India’s recovery rate stands at 93.15%.
2,55,874 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 22,36,842. Active cases constitute 5.62% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 16,49,108 tests being conducted. India has so far conducted over 71.88 Cr (71,88,02,433) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 17.17% and the Daily Positivity rate also reported to be 15.52%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৬২.৯২ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৩.১৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৫,৮৭৪ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২২,৩৬,৮৪২দা লৈরি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত অসি হৌজিক ১৭.১৭%দা লৈরি
25 JAN 2022 9:21AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২ (৬২,২৯,৯৫৬) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬২.৯২ (১,৬২,৯২,০৯,৩০৮) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৭৭,১২,৫১৭গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯২,৭০১
২শুবা দোজ
৯৮,২৬,৬৮১
প্রিকোসন দোজ
২৮,৪২,১৫৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৯১,৬৭৫
২শুবা দোজ
১,৭১,৫২,৯৯৩
প্রিকোসন দোজ
২৮,২৬,৯৪০
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,২৭,২৩,৪৬৪
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৩,৫৫,৮০,৩৭৪
২শুবা দোজ
৩৯,১০,৮৭,৮০২
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৯৩,২৬,৩৮৯
২শুবা দোজ
১৬,৭৩,০৪,৫৮৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৪২,৩০,৩৭৫
২শুবা দোজ
১০,৪৩,৯০,০৮৯
প্রিকোসন দোজ
৩১,৩৩,০৮৩
প্রিকোসন দোজ
৮৮,০২,১৭৮
অপুনবা
১,৬২,৯২,০৯,৩০৮
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ২,৬৭,৭৫৩ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং নাবা ফরবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী) হৌজিক ৩,৭০,৭১,৮৯৮দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৩.১৫% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৫,৮৭৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২২,৩৬,৮৪২ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৫.৬২% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৬,৪৯,১০৮ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭১.৮৮ (৭১,৮৮,০২,৪৩৩) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৭.১৭%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৫.৫২%দা লৈরি