Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 166.68 Cr
More than 61 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 94.60%
1,67,059 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 17,43,059
Weekly Positivity Rate is presently at 15.25%
01 FEB 2022 9:23AM by PIB Delhi
With the administration of more than 61 lakh Doses (61,45,767) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 166.68 Cr (1,66,68,48,204) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,83,14,397 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,95,812
2nd Dose
98,72,509
Precaution Dose
33,89,571
FLWs
1st Dose
1,83,96,880
2nd Dose
1,72,49,997
Precaution Dose
39,60,119
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,66,52,398
2nd Dose
3,59,546
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,13,03,255
2nd Dose
40,62,14,255
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,03,45,885
2nd Dose
17,16,54,296
Over 60 years
1st Dose
12,49,25,432
2nd Dose
10,69,75,936
Precaution Dose
51,52,313
Precaution Dose
1,25,02,003
Total
1,66,68,48,204
2,54,076 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,92,30,198.
Consequently, India’s recovery rate stands at 94.60%.
1,67,059 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 17,43,059. Active cases constitute 4.20% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 14,28,672 tests being conducted. India has so far conducted over 73.06 Cr (73,06,97,193) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 15.25% and the Daily Positivity rate is reported to be 11.69%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৬৬.৬৮ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬১ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৪.৬০% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৬৭,০৫৯ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৭,৪৩,০৫৯দা লৈরি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত অসি হৌজিক ১৫.২৫%দা লৈরি
01 FEB 2022 9:23AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬১ (৬১,৪৫,৭৬৭) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬৬.৬৮ (১,৬৬,৬৮,৪৮,২০৪) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৮৩,১৪,৩৯৭গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৫,৮১২
অনিশুবা দোজ
৯৮,৭২,৫০৯
প্রিকোসন দোজ
৩৩,৮৯,৫৭১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৯৬,৮৮০
অনিশুবা দোজ
১,৭২,৪৯,৯৯৭
প্রিকোসন দোজ
৩৯,৬০,১১৯
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,৬৬,৫২,৩৯৮
অনিশুবা দোজ
৩,৫৯,৫৪৬
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৪,১৩,০৩,২৫৫
অনিশুবা দোজ
৪০,৬২,১৪,২৫৫
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,০৩,৪৫,৮৮৫
অনিশুবা দোজ
১৭,১৬,৫৪,২৯৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৪৯,২৫,৪৩২
অনিশুবা দোজ
১০,৬৯,৭৫,৯৩৬
প্রিকোসন দোজ
৫১,৫২,৩১৩
প্রিকোসন দোজ
১,২৫,০২,০০৩
অপুনবা
১,৬৬,৬৮,৪৮,২০৪
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ২,৫৪,০৭৬ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং নাবা ফরবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী) হৌজিক ৩,৯২,৩০,১৯৮দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৪.৬০% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৬৭,০৫৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৭,৪৩,০৫৯ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৪.২০% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৪,২৮,৬৭২ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৩.০৬ (৭৩,০৬,৯৭,১৯৩) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা লৈবাক অসিদা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত হৌজিক ১৫.২৫%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেতসু ১১.৬৯%দা রিপোর্ত তৌরক্লি।