Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 168.47 Cr
More than 55 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 95.39%
1,49,394 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 14,35,569
Weekly Positivity Rate is presently at 12.03%
04 FEB 2022 9:21AM by PIB Delhi
With the administration of more than 55 lakh Doses (55,58,760) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 168.47 Cr (1,68,47,16,068) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,86,23,511 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,96,974
2nd Dose
98,91,287
Precaution Dose
35,61,948
FLWs
1st Dose
1,83,99,460
2nd Dose
1,72,92,659
Precaution Dose
43,99,520
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,83,47,278
2nd Dose
34,90,074
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,34,74,221
2nd Dose
41,24,71,188
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,07,39,739
2nd Dose
17,31,95,741
Over 60 years
1st Dose
12,52,01,682
2nd Dose
10,79,09,796
Precaution Dose
59,44,501
Precaution Dose
1,39,05,969
Total
1,68,47,16,068
2,46,674 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,00,17,088.
Consequently, India’s recovery rate stands at 95.39%.
1,49,394 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 14,35,569. Active cases constitute 3.42% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 16,11,666 tests being conducted. India has so far conducted over 73.58 Cr (73,58,04,280) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 12.03% and the Daily Positivity rate is reported to be 9.27%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৬৮.৪৭ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৫ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৫.৩৯% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৪৯,৩৯৪ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৪,৩৫,৫৬৯দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১২.০৩%
04 FEB 2022 9:21AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৫ (৫৫,৫৮,৭৬০) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬৮.৪৭ (১,৬৮,৪৭,১৬,০৬৮) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৮৬,২৩,৫১১ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৬,৯৭৪
২শুবা দোজ
৯৮,৯১,২৮৭
প্রিকোসন দোজ
৩৫,৬১,৯৪৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৯৯,৪৬০
২শুবা দোজ
১,৭২,৯২,৬৫৯
প্রিকোসন দোজ
৪৩,৯৯,৫২০
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,৮৩,৪৭,২৭৮
২শুবা দোজ
৩৪,৯০,০৭৪
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৪,৩৪,৭৪,২২১
২শুবা দোজ
৪১,২৪,৭১,১৮৮
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,০৭,৩৯,৭৩৯
২শুবা দোজ
১৭,৩১,৯৫,৭৪১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৫২,০১,৬৮২
২শুবা দোজ
১০,৭৯,০৯,৭৯৬
প্রিকোসন দোজ
৫৯,৪৪,৫০১
প্রিকোসন দোজ
১,৩৯,০৫,৯৬৯
অপুনবা
১,৬৮,৪৭,১৬,০৬৮
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ২,৪৬,৬৭৪ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,০০,১৭,০৮৮ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৫.৩৯% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৪৯,৩৯৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৪,৩৫,৫৬৯ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৩.৪২% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৬,১১,৬৬৬ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৩.৫৮ (৭৩,৫৮,০৪,২৮০) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১২.০৩%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ৯.২৭%দা লৈরি