Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 172.29 Cr
More than 46.82 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 97.37%
50,407New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 6,10,443
Weekly Positivity Rate is presently at 5.07%
12 FEB 2022 9:42AM by PIB Delhi
With the administration of more than 46.82 lakh Doses (46,82,662) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 172.29 Cr (1,72,29,47,688) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,92,76,398sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,99,129
2nd Dose
99,25,930
Precaution Dose
38,43,355
FLWs
1st Dose
1,84,04,547
2nd Dose
1,73,65,848
Precaution Dose
52,54,095
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,16,76,693
2nd Dose
1,34,05,389
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,75,07,850
2nd Dose
42,46,10,572
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,15,06,600
2nd Dose
17,58,88,520
Over 60 years
1st Dose
12,58,00,368
2nd Dose
10,95,79,128
Precaution Dose
77,79,664
Precaution Dose
1,68,77,114
Total
1,72,29,47,688
1,36,962 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,14,68,120.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.37%.
50,407new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 6,10,443. Active cases constitute 1.43% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 14,50,532tests being conducted. India has so far conducted over 74.93 Cr (74,93,20,579) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 5.07% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.48%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ করোর ১৭২.২৯ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৬.৮২ হেন্না কাপখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৭.৩৭%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫০,৪০৭ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৬,১০,৪৪৩দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৫.০৭% ওইরি
12 FEB 2022 9:42AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৬.৮২ (৪৬,৮২,৬৬২) হেন্না কাপখিবগা লোয়ননা ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৭২.২৯ (১,৭২,২৯,৪৭,৬৮৮) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৯২,৭৬,৩৯৮গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৯,১২৯
অনিশুবা দোজ
৯৯,২৫,৯৩০
প্রিকোসন দোজ
৩৮,৪৩,৩৫৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৪,৫৪৭
অনিশুবা দোজ
১,৭৩,৬৫,৮৪৮
প্রিকোসন দোজ
৫২,৫৪,০৯৫
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,১৬,৭৬,৬৯৩
অনিশুবা দোজ
১,৩৪,০৫,৩৮৯
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৪,৭৫,০৭,৮৫০
অনিশুবা দোজ
৪২,৪৬,১০,৫৭২
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,১৫,০৬,৬০০
অনিশুবা দোজ
১৭,৫৮,৮৮,৫২০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৫৮,০০,৩৬৮
অনিশুবা দোজ
১০,৯৫,৭৯,১২৮
প্রিকোসন দোজ
৭৭,৭৯,৬৬৪
প্রিকোসন দোজ
১,৬৮,৭৭,১১৪
অপুনবা
১,৭২,২৯,৪৭,৬৮৮
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৩৬,৯৬২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,১৪,৬৮,১২০ শুখ্রে।
মসিগা লোয়ননা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৭.৩৭% য়ৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫০,৪০৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৬,১০,৪৪৩দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ১.৪৩% ওইরি।
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী অসি মখা তানা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না তেস্ত ১৪,৫০,৫৩২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৪.৯৩ (৭৪,৯৩,২০,৫৭৯) হেন্না তৌখ্রে।
লৈবাক শিনবা থুংবদা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনবগা লোয়ননা লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৫.০৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৪৮% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি