Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
15 FEB 2022 9:10AM by PIB Delhi
173.42 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 4,23,127
Active cases stand at 0.99%
Recovery Rate currently at 97.82%
82,817 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,17,60,458
27,409 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.23%)
Weekly Positivity Rate (3.63%)
75.30 cr Total Tests conducted so far; 12,29,536 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
15 FEB 2022 9:10AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭৩.৪২ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৪,২৩,১২৭দা লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.৯৯%দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং হৌজিক ৯৭.৮২%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৮২,৮১৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,১৭,৬০,৪৫৮দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২৭,৪০৯ রেকোর্দ তৌখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (২.২৩% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (৩.৬৩%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৫.৩০ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১২,২৯,৫৩৬ তৌখ্রে