Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
16 FEB 2022 9:06AM by PIB Delhi
173.86 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 3,70,240
Active cases stand at 0.87%
Recovery Rate currently at 97.94%
82,988 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,18,43,446
30,615 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.45%)
Weekly Positivity Rate (3.32%)
75.42 cr Total Tests conducted so far; 12,51,677 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
16 FEB 2022 9:06AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭৩.৮৬ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৩,৭০,২৪০দা লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.৮৭%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৯৪%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৮২,৯৮৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,১৮,৪৩,৪৪৬দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ৩০,৬১৫ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (২.৪৫% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (৩.৩২%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৫.৪২ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১২,৫১,৬৭৭ তৌখ্রে