Prime Minister's Office
Glad to have witnessed Kisan Drones in action at 100 places across the country says PM
19 FEB 2022 11:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that he was glad to have witnessed Kisan Drones in action at 100 places across the country.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Glad to have witnessed Kisan Drones in action at 100 places across the country. This is a commendable initiative by a vibrant start-up, @garuda_india.
Innovative technology will empower our farmers and make agriculture more profitable."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লৈবাক শিনবা থুংবগী মফম ১০০দা কিসান দ্রোন্না থবক পাংথোকপা উবদা নুংঙাইবা ফাওই হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখ্রে
19 FEB 2022 11:14AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংবগী মফম ১০০দা কিসান দ্রোন্না থবক পাংথোকপা উবদা নুংঙাইবা ফাওই হায়না প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“লৈবাক শিনবা থুংবগী মফম ১০০দা কিসান দ্রোন্না থবক পাংথোকপা উবদা নুংঙাইবা ফাওই। মসিদি @garuda_india হায়রিবা মতিক লৈবা স্তার্ত-অপ অসিনা পাংথোকপা শীংথানীংঙাই ওইরবা থৌওং অমনি।
অনৌবা থৌওং ওইরিবা তেক্নোলোজীনা ঐখোয়গী লৌমীশিংগী মপাঙ্গল হাপ্লগনি অমসুং লৌউ-শিংউবু হেন্না শেন্দোং লৈহল্লগনি”।