Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
23 FEB 2022 9:09AM by PIB Delhi
176.19 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,64,522
Active cases stand at 0.38%
Recovery Rate currently at 98.42%
31,377 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,21,89,887
15,102 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (1.28%)
Weekly Positivity Rate (1.80%)
76.24 cr Total Tests conducted so far; 11,83,438 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
23 FEB 2022 9:09AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৭৬.১৯ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,৬৪,৫৫২ ওইরি
এক্তিব কেস ০.৩৮% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৪২% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩১,৩৭৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২১,৮৯,৮৮৭ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪সা অনৌবা কেস ১৫,১০২ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.২৮%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.৮০%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৬.২৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ১১,৮৩,৪৩৮ তৌখি