Ministry of Civil Aviation
Over 1300 Indians brought back today by special Civilian flights from Ukraine’s neighbouring countries
More than 17 thousand 4 hundred Indians have been brought back by special flights so far
07 MAR 2022 5:28PM by PIB Delhi
Under ‘Operation Ganga’ to rescue Indian citizens, 1314 Indians have been airlifted today by 7 special civilian flights from Ukraine’s neighbouring countries. With this, more than 17 thousand 4 hundred Indians have been brought back since the special flights began on 22nd February, 2022.The number of Indians airlifted by 73 special civilian flights goes up to 15206. One C-17 IAF flight, with 201 Indians on board, is expected to arrive in the evening today. IAF had earlier flown 10 sorties to bring back 2056 passengers, as part of the Operation Ganga.
Among the special Civilian flights today, 4 have landed in New Delhi while 2 reached Mumbai. One flight is expected late in the evening. There were 5 flights from Budapest, and one each from Bucharest and Suceava.
Tomorrow, 2 special Civilian flights are expected to operate from Suceva, bringing in more than 400 Indians back home.

সিবিল এবিয়েসন মন্ত্রালয়
য়ুক্রেনগা য়ুমলোন্নবা লৈবাকশিংদগী অখন্নবা সিভিলিয়ান ফ্লাইতশিংনা ঙসি ভারত মচা ১৩০০ হেন্না ভারত্তা পুরখ্রে
হৌজিক ফাওবদা অখন্নবা ফ্লাইতশিংনা ভারত মচা ১৭৪০০হেন্না ভারত্তা পুরকখ্রে
07 MAR 2022 5:28PM by PIB Imphal
ভারতকী নাগরিকশিং রেসক্যু তৌনবা ‘ওপরেসন গঙ্গা’গী মখাদা য়ুক্রেনগা য়ুমলোন্নরিবা লৈবাকশিংদগী অখন্নবা সিভিলিয়ান ফ্লাইত ৭না ঙসি ভারত মচা ১৩১৪ ভারত্তা পুরকখ্রে। মসিগা লোয়ননা, ২০২২গী ফেব্রুৱারী ২২দা হৌখিবা অখন্নবা ফ্লাইতশিংনা ভারত মচা ১৭৪০০ হেন্না ভারত্তা পুরকখ্রে। অখন্নবা সিভিলিয়ান ফ্লাইত ৭৩না এয়রলিফত তৌখিবা ভারত মচাশিংগী মশিং ১৫২০৬ য়ৌরে। সি-১৭ আই.এ.এফ. অমা ভারত মচা ২০১ পুরদুনা ঙসি নুদাংৱাইরম খুংলবা য়াই। ওপরেসন গঙ্গাগী শরুক ওইনা আই.এ.এফ.না পেসেঞ্জর ২০৫৬ ভারত্তা পুরক্নবা সোর্তিজ ১০ পাইখ্রে।
ঙসি পাইরকখিবা অখন্নবা সিভিলিয়ান ফ্লাইতশিংগী মরক্তা ৪ অমনা নই দিল্লীদা তাখি অদুগা ২না মুম্বাই য়ৌখি। নুমিদাংৱাইরম অথেংবদা ফ্লাইত অমা য়ৌরক্লবা য়াই। মদুদা ফ্লাইত ৫না বুদাপেস্ততগী, অমদি বুচারেস্ত অমসুং সুসেভাদগী অমমম পাইরকখি।
হয়েং অখন্নবা সিভিলিয়ান ফ্লাইত ২না সুসেভাদগী ওপরেৎ তৌদুনা ভারত মচা ৪০০ হেন্না ভারত্তা পুরক্লবা য়াই।