Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 181.56 Cr
More than 34 lakh vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload declines to 23,913 today; stands at 0.06% of India’s total Positive Cases
1,581 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.74%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.39%
22 MAR 2022 9:10AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 181.56 Cr (1,81,56,01,944) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,14,38,677 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 34 lakh (34,19,633) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10403113
2nd Dose
9991704
Precaution Dose
4369373
FLWs
1st Dose
18412260
2nd Dose
17490858
Precaution Dose
6684262
Age Group 12-14 years
1st Dose
3419633
Age Group 15-18 years
1st Dose
56294499
2nd Dose
35814910
Age Group 18-44 years
1st Dose
553873437
2nd Dose
460202340
Age Group 45-59 years
1st Dose
202626402
2nd Dose
183959784
Over 60 years
1st Dose
126652374
2nd Dose
114583223
Precaution Dose
10823772
Precaution Dose
2,18,77,407
Total
1,81,56,01,944
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload has declined to 23,913 today, constituting 0.06% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.74%. 2,741 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,70,515.
1,581 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 5,68,471 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 78.36 Cr (78,36,13,628) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.39% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.28%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮১.৫৬ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৪ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ঙসি ২৩,৯১৩দা হন্থখ্রে; ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৬%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৫৮১ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৩৯% ওইরি
22 MAR 2022 9:10AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮১.৫৬ (১,৮১,৫৬,০১,৯৪৪) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,১৪,৩৮,৬৭৭কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত লাখ ৩৪ (৩৪,১৯,৬৩৩) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৩১১৩
অনিশুবা দোজ
৯৯৯১৭০৪
প্রিকোসন দোজ
৪৩৬৯৩৭৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১২২৬০
অনিশুবা দোজ
১৭৪৯০৮৫৮
প্রিকোসন দোজ
৬৬৮৪২৬২
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৪১৯৬৩৩
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৬২৯৪৪৯৯
অনিশুবা দোজ
৩৫৮১৪৯১০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৩৮৭৩৪৩৭
অনিশুবা দোজ
৪৬০২০২৩৪০
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৬২৬৪০২
অনিশুবা দোজ
১৮৩৯৫৯৭৮৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৬৫২৩৭৪
অনিশুবা দোজ
১১৪৫৮৩২২৩
প্রিকোসন দোজ
১০৮২৩৭৭২
প্রিকোসন দোজ
২,১৮,৭৭,৪০৭
অপুনবা
১,৮১,৫৬,০১,৯৪৪
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ২৩,৯১৩ দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৬%তা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৪%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৭৪১ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৭০,৫১৫ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৫৮১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৫,৬৮,৪৭১ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৮.৩৬ (৭৮,৩৬,১৩,৬২৮) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৩৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৮% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি