Prime Minister's Office
PM remembers Shyamji Krishna Varma on his Punya Tithi
30 MAR 2022 9:48AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Shyamji Krishna Varma on his Punya Tithi.
The Prime Minister said that every indian is proud of Shyamji Krishna Varma's monumental contribution to our freedom struggle. He also recalled bringing back the ashes of the great freedom fighter from Geneva in 2003.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering the courageous Shyamji Krishna Varma on his Punya Tithi. Every Indian is proud of his monumental contribution to our freedom struggle. To be able to bring back his ashes from Geneva in 2003 will remain among the most special moments of my life."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শ্যামজী কৃষ্ণ ভর্মাবু মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা নীংশিংখ্রে
30 MAR 2022 9:48AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্যামজী কৃষ্ণ ভর্মাবু মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা নীংশিংখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারত মচা খুদিংমক্না শ্যামজী কৃষ্ণ ভর্মানা ঐখোয়গী নীংতম ইহৌদা চাউনা শরুক তমখিবা অদুগীদমক চাউথোকচবা পোকই হায়না ফোঙদোকখি। ইং কুমজা ২০০৩দা জেনেভাদগী অথৌবা নীংতম লান্মী অসিগী উৎ পুরকখিবা অদুসু নীংশিংখি।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“থৌনা ফারবা শ্যামজী কৃষ্ণ ভর্মাবু মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা নীংশিংলি। ভারত মচা খুদিংমক্না মহাক্না ঐখোয়গী নীংতম ইহৌদা চাউনা শরুক তমখিবা অদুগীদমক চাউথোকচবা পোকই। ইং কুমজা ২০০৩দা জেনেভাদগী মহাক্কী উৎ পুরকপা ঙমখিবা অদু ঐহাক্কী পুন্সিগী খ্বাইদগী অখন্নবা মীকুপশিংগী মনুংদা অমা ওইহৌরগনি।”