Prime Minister's Office
PM congratulates H. E. Mian Muhammad Shehbaz Sharif on his election as the Prime Minister of Pakistan
11 APR 2022 11:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated to H. E. Mian Muhammad Shehbaz Sharif on his election as the Prime Minister of Pakistan. Shri Modi has said that India desires peace and stability in a region free of terror so that both countries can focus on its development challenges.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to H. E. Mian Muhammad Shehbaz Sharif on his election as the Prime Minister of Pakistan. India desires peace and stability in a region free of terror, so that we can focus on our development challenges and ensure the well-being and prosperity of our people."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পকিস্তানগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খনবগীদমক্তা ঐচ.ই. মিআন মুহাম্মদ শেহবাজ শরিফতা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
11 APR 2022 11:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পকিস্তানগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খনবগীদমক্তা ঐচ.ই. মিআন মুহাম্মদ শেহবাজ শরিফতা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি লৈবাক অনিমক্না মখোয়গী চাউখৎ-থৌরাংগী লমদা মায়োক্নরিবা শিংনবশিং অদুদা মিৎয়েং চংবা ঙম্নবা ভারতনা অকি-তুজুং লৈতবা শান্তি লৈবা অমসুং মরা চেৎপা লমদম অমা ওইবা পাম্মি।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পকিস্তানগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খনবগীদমক্তা ঐচ.ই. মিআন মুহাম্মদ শেহবাজ শরিফতা নুংঙাইবা ফোংদোক্লি। ঐখোয়না ঐখোয়গী চাউখৎ-থৌরাংগী লমদা মায়োক্নরিবা শিংনবশিং অদুদা মিৎয়েং চংবা ঙম্নবা অমসুং ঐখোয়গী প্রজাশিংগী অফবা অমসুং নুঙাই-য়াইফবা ওইনবা ভারতনা অকি-তুজুং লৈতবা শান্তি লৈবা অমসুং মরা চেৎপা লমদম অমা ওইবা পাম্মি।”