Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
13 APR 2022 9:00AM by PIB Delhi
186.07 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 10,870
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
1,081 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,05,410
1,088 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.25%)
Weekly Positivity Rate (0.24%)
79.49 cr Total Tests conducted so far; 4,29,323 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
13 APR 2022 9:00AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৬.০৭ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১০,৮৭০ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৩% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,০৮১ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,০৫,৪১০ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০৮৮ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২৫%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২৪%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৯.৪৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,২৯,৩২৩ তৌখি