Prime Minister's Office
PM condoles the demise of philanthropist and humanitarian Bilquis Edhi
16 APR 2022 6:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of philanthropist and humanitarian Bilquis Edhi. Shri Modi said that her life long dedication to humanitarian work touched the lives of people across the globe.
In a tweet, the Prime Minister said;
"My sincere condolences on the passing of Bilquis Edhi. Her life long dedication to humanitarian work touched the lives of people across the globe. People in India too remember her fondly. May her soul rest in peace."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জনহিতৈষী তথা মানৱতাবাদী বিলকিছ এধীৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
16 APR 2022 6:40PM by PIB Guwahati
জনহিতৈষী তথা মানৱবতাবাদী নেত্ৰী বিলকিছ এধীৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে জীৱন জুৰি উত্সৰ্গিত মনোভাৱৰে তেওঁ কৰি যোৱা মানৱতাবাদী কাম-কাজে সমগ্ৰ পৃথিৱীৰ জনসাধাৰণৰ জীৱনক বাৰুকৈয়ে স্পৰ্শ কৰিছিল।
এই সন্দৰ্ভত তেওঁ প্ৰকাশ কৰা এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“বিলকিছ এধীৰ প্ৰয়াণত মই গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছো। মানৱতাবাদী কাম-কাজৰ প্ৰতি তেওঁ প্ৰদৰ্শন কৰা উত্সৰ্গিত মনোভাৱে সমগ্ৰ পৃথিৱীৰ জনসাধাৰণৰ জীৱনকে স্পৰ্শ কৰিছিল। ভাৰতৰ নাগৰিকসকলেও তেওঁৰ স্মৃতি শ্ৰদ্ধাৰে সুঁৱৰিব। তেওঁৰ আত্মাৰ চিৰশান্তি কামনা কৰিলো”।