Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
25 APR 2022 9:18AM by PIB Delhi
187.71 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 16,522
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.75%
1,862 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,25,21,341
2,541 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.84%)
Weekly Positivity Rate (0.54%)
83.50 cr Total Tests conducted so far; 3,02,115 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
25 APR 2022 9:18AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৭.৭১ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৬,৫২২ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৮৬২ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,২১,৩৪১ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৪১ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৮৪%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৪%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৩.৫০ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,০২,১১৫ তৌখি