Prime Minister's Office
PM congratulates Emmanuel Macron on being re-elected as the President of France
25 APR 2022 11:34AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Emmanuel Macron on being re-elected as the President of France.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to my friend @EmmanuelMacron on being re-elected as the President of France! I look forward to continue working together to deepen the India-France Strategic Partnership."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইমান্যুএল মেক্রোননা ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি অমুক হন্না ওইরকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
25 APR 2022 11:34AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইমান্যুএল মেক্রোননা ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি অমুক হন্না ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি ওইনা অমুক হন্না খল্লকপদা ঐহাক্কী মরুপ @EmmanuelMacron দা ঐহাক্না নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি! ভারত-ফ্রান্সকী স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ অসি চেৎশিনহন্নবা থবক মখা তানা পুন্না তৌমিনগনি হায়না ঐহাক্না থাজবা থম্মি।”