Prime Minister's Office
PM chaired a meeting to review the situation of Wheat supply, stocks and exports
05 MAY 2022 8:43PM by PIB Delhi
PM Narendra Modi chaired a meeting to review various aspects of wheat supply, stock and exports.
PM was given a detailed presentation on the issues. He was briefed regarding the impact of high temperatures in the months of March-April 2022 on Crop production. The status of procurement and export of wheat were reviewed.
In the light of increasing demand for agricultural products of India, the Prime Minister directed that all steps be taken to ensure quality norms and standards so that India evolves into an assured source of food grain and other agricultural products. He also asked officials to ensure maximum help to farmers. PM was also briefed regarding prevailing market rates which are beneficial to farmers.
The meeting was attended by Principal Secretary to PM, Advisors, Cabinet Secretary, Secretaries of Department of Food and PDS and Agriculture.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না গেহু সপ্লাই, স্তোকশিং অমসুং এক্সপোর্তশিং তৌবগী ফীভম য়েংশিন্নবা মীফম অমা ময়াই তাংবল লৌদুনা পাংথোকখ্রে
05 MAY 2022 8:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা গেহু সপ্লাই, স্তোক অমসুং এক্সপোর্তশিং তৌবগী তোঙান তোঙানবা হীরমশিং য়েংশিন্নবা মীফম অমা ময়াই তাংবল লৌদুনা পাংথোকখ্রে।
পি.এম. ইসুশিং অসিদা অকুপ্পা মরোল য়াওবা প্রজেন্তেসন অমা পীখি। মহাক্না শাবা হেনগৎলকপনা মরম ওইদুনা মার্চ-এপ্রিল ২০২২দা মহৈ মরোং পুথোকপদা পীরিবা শাফুগী মতাংগী শম্লপ্পা ৱারোল থমখি। গেহু লৈশিনবা অমসুং এক্সপোর্ত তৌবগী ফীভমগী মতাংদা য়েংশিনখি।
ভারতকী লৌউ-শিংউগী পোত্থোকশিং দিমান্দ তৌবা হেনগৎলক্লিবা অসি য়েংলগা ভারতনা চানবা মহৈ মরোংশিং অমসুং অতোপ্পা লৌউ-শিংউগী পোত্থোকশিংগী হৌরকফম অমা ওইহন্নবা ক্বালিতী নোর্মশিং অমসুং স্তেন্দর্দশিং চৎননবা লৌখৎপা য়াবা খোঙথাং খুদিংমক লৌখৎনবা মহাক্না য়াথং পীখি। মহাক্না লৌমীশিংদা পীবা য়াবা মতেং খুদিংমক পীনবা ওফিসিএশিংদা খংহনখি। পি.এম.না লৌমীশিংদা কান্নবা পীরিবা হৌজিক ওইরিবা মার্কেৎ রেতশিংগী মতাংদা শম্লপন্না পনখি।
মীফম অসিদা পি.এম.গী প্রিন্সিপাল সেক্রেতরী, এদভাইজরশিং, কেবিনেৎ সেক্রেতরী, ফুদ অমসুং পি.দি.এস. অমসুং লৌউ-শিংউ বিভাগকী সেক্রেতরীশিংসু শরুক য়াখি।