Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 189.81 Cr
Over 2.99 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 19,688
3,545 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.74%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.79%
06 MAY 2022 9:35AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 189.81 Cr (1,89,81,52,695) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,35,44,994 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.99 Cr (2,99,46,931) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,05,505
2nd Dose
1,00,21,230
Precaution Dose
48,82,761
FLWs
1st Dose
1,84,16,372
2nd Dose
1,75,47,929
Precaution Dose
78,10,574
Age Group 12-14 years
1st Dose
2,99,46,931
2nd Dose
88,48,920
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,86,32,450
2nd Dose
4,28,97,083
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,59,72,104
2nd Dose
48,04,83,216
Precaution Dose
2,34,305
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,29,75,086
2nd Dose
18,85,35,769
Precaution Dose
7,16,433
Over 60 years
1st Dose
12,69,06,067
2nd Dose
11,74,76,961
Precaution Dose
1,54,42,999
Precaution Dose
2,90,87,072
Total
1,89,81,52,695
India’s Active Caseload currently stands at 19,688. Active cases now constitute 0.05% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.74%. 3,549 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,51,248.
3,545 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,65,918 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 83.98 Cr (83,98,44,925) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.79% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.76%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮৯.৮১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ২.৯৯ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৯,৬৮৮ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৫৪৫ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৭৯% ওইরি
06 MAY 2022 9:35AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৯.৮১ (১,৮৯,৮১,৫২,৬৯৫) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৩৫,৪৪,৯৯৪গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.৯৯ (২,৯৯,৪৬,৯৩১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৫,৫০৫
অনিশুবা দোজ
১,০০,২১,২৩০
প্রিকোসন দোজ
৪৮,৮২,৭৬১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৬,৩৭২
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৪৭,৯২৯
প্রিকোসন দোজ
৭৮,১০,৫৭৪
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২,৯৯,৪৬,৯৩১
অনিশুবা দোজ
৮৮,৪৮,৯২০
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৮৬,৩২,৪৫০
অনিশুবা দোজ
৪,২৮,৯৭,০৮৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৫৯,৭২,১০৪
অনিশুবা দোজ
৪৮,০৪,৮৩,২১৬
প্রিকোসন দোজ
২,৩৪,৩০৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,২৯,৭৫,০৮৬
অনিশুবা দোজ
১৮,৮৫,৩৫,৭৬৯
প্রিকোসন দোজ
৭,১৬,৪৩৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৯,০৬,০৬৭
অনিশুবা দোজ
১১,৭৪,৭৬,৯৬১
প্রিকোসন দোজ
১,৫৪,৪২,৯৯৯
প্রিকোসন দোজ
২,৯০,৮৭,০৭২
অপুনবা
১,৮৯,৮১,৫২,৬৯৫
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৯,৬৮৮দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৫%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৪% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,৫৪৯ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,৫১,২৪৮ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৫৪৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৬৫,৯১৮ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩.৯৮ (৮৩,৯৮,৪৪,৯২৫) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৭৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৭৬% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি