Prime Minister's Office
PM congratulates H.H. Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan on being elected as the new President of the UAE
14 MAY 2022 8:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ruler of Abu Dhabi H.H. Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan on being elected as the new President of the UAE.
In a tweet, the Prime Minister said;
"My best wishes to the Ruler of Abu Dhabi H.H. Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan on being elected as the new President of the UAE. I am confident that under his dynamic and visionary leadership, our Comprehensive Strategic Partnership will continue to deepen. @MohamedBinZayed"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ঐচ.ঐচ. শেখ মোহম্মদ বিন জায়দ অল নাহ্যানবু য়ু.এ.ই.গী অনৌবা রাস্ত্রপতি ওইনা খনবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
14 MAY 2022 8:19PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অবু ধাবিগী রুলর ঐচ.ঐচ. শেখ মোহম্মদ বিন জায়দ অল নাহ্যানবু য়ু.এ.ই.গী অনৌবা রাস্ত্রপতি ওইনা খনখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অবু ধাবি ঐচ.ঐচ. শেখ মোহম্মদ বিন জায়দ অল নাহ্যানবু য়ু.এ.ই.গী অনৌবা রাস্ত্রপতি ওইনা খনখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী দাইনামিক ওইবা অমসুং মীৎয়েং শান্না উবা ঙম্বা লুচিংবগী গুন অসিগী মখাদা ঐখোয়গী কম্প্রিহেন্সিব স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ অসি মখা তানা চেৎশিনহনগনি হায়না ঐহাক্না থাজৈ @MohamedBinZayed”