Prime Minister's Office
PM congratulates all those who have cleared the Civil Services (Main) Examination, 2021
30 MAY 2022 2:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated all those who have cleared the Civil Services (Main) Examination, 2021.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Congratulations to all those who have cleared the Civil Services (Main) Examination, 2021. My best wishes to these youngsters who are embarking on their administrative careers at an important time of India’s development journey, when we are marking Azadi Ka Amrit Mahotsav."
"I fully understand the disappointment of those who couldn’t clear the Civil Services Exam but I also know that these are outstanding youngsters who will make a mark in any field they pursue and make India proud. My best wishes to them."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সিভিল সর্ভিসেস (মেন) একজামিনেসন, ২০২১ মাইপাকখ্রবশিংদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
30 MAY 2022 2:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিভিল সর্ভিসেস (মেন) একজামিনেসন, ২০২১ মাইপাকখ্রবা পুম্নমক্তা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
মথং-মথং ত্বিত তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“সিভিল সর্ভিসেস (মেন) একজামিনেসন, ২০২১ মাইপাকখ্রবা পুম্নমক্তা ঐহাক্না নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। ঐখোয়না আজাদী কা অমৃত মহোৎসব পালন তৌরিবা, ভারতকী চাউখৎ খোঙচৎকী মরু ওইবা তানফম অমদা মখোয়গী এদমিনিস্ত্রেতিব কেরিয়রশিংগী লম্বীদা খোঙ থাংজিলক্লিবা নহারোলশিংদা ঐহাক্না য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”
“সিভিল সর্ভিসেস একজাম অসি মাইপাকহৌদ্রবা মীওইশিংগী নুংঙাইতবা অদু ঐহাক্না খঙই অদুবু মখোয় অসি মখোয়না চংখিবা লম অমা হেক্তদা মীথোই-মীহেন ওইবা ঙমগনি অমসুং ভারতকী মীংচৎ পুরকপা ঙমগনি। মখোয়দা ঐহাক্না য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”