Prime Minister's Office
PM condoles demise of Prof Bhim Singh
31 MAY 2022 12:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Prof Bhim Singh.
Shri Modi said that Prof Bhim Singh Ji will be remembered as a grassroots leader who devoted his life for the welfare of Jammu and Kashmir.
The Prime Minister tweeted;
"Prof Bhim Singh Ji will be remembered as a grassroots leader who devoted his life for the welfare of Jammu and Kashmir. He was very well read and scholarly. I will always recall my interactions with him. Saddened by his demise. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଫେସର ଭୀମ ସିଂହଙ୍କ ନିଧନରେ ଶୋକବ୍ୟକ୍ତ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
31 MAY 2022 12:06PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପ୍ରଫେସର ଭୀମ ସିଂହଙ୍କ ନିଧନରେ ଗଭୀର ଶୋକପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ପ୍ରଫେସର ଭୀମ ସିଂହ ଜଣେ ତୃଣମୂଳ ସ୍ତରର ନେତା ଭାବେ ସ୍ମରଣୀୟ ରହିବେ, ଯିଏ କି ଜମ୍ମୁ-କଶ୍ମୀରର କଲ୍ୟାଣ ପାଇଁ ନିଜ ଜୀବନ ଉତ୍ସର୍ଗ କରିଦେଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରି କହିଛନ୍ତି;
‘‘ପ୍ରଫେସର ଭୀମ ସିଂହ ଜୀ ଜଣେ ତୃଣମୂଳ ସ୍ତରର ନେତା ଭାବେ ସ୍ମରଣୀୟ ହୋଇ ରହିବେ, ଯିଏ କି ଜମ୍ମୁ-କଶ୍ମୀରର କଲ୍ୟାଣ ପାଇଁ ନିଜ ଜୀବନକୁ ସମର୍ପଣ କରିଦେଇଛନ୍ତି । ସେ ବହୁତ ପାଠ ପଢ଼ିଥିଲେ ଏବଂ ଜଣେ ବିଦ୍ୱାନ ଥିଲେ । ତାଙ୍କ ସହ ହୋଇଥିବା ମୋର ବାର୍ତ୍ତାଳାପକୁ ମୁଁ ସବୁଦିନ ମନେରଖିବି । ତାଙ୍କ ପରଲୋକରେ ଅତ୍ୟନ୍ତ ମର୍ମାହତ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଓ ସମର୍ଥକମାନଙ୍କୁ ମୋର ବିନମ୍ର ସମବେଦନା । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି ।’’