Prime Minister's Office
PM condoles demise of Prof Bhim Singh
31 MAY 2022 12:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Prof Bhim Singh.
Shri Modi said that Prof Bhim Singh Ji will be remembered as a grassroots leader who devoted his life for the welfare of Jammu and Kashmir.
The Prime Minister tweeted;
"Prof Bhim Singh Ji will be remembered as a grassroots leader who devoted his life for the welfare of Jammu and Kashmir. He was very well read and scholarly. I will always recall my interactions with him. Saddened by his demise. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রোফেসর ভিম সিংহনা লৈখিদবদা পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
31 MAY 2022 12:06PM by PIB Imphal
প্রোফেসর ভিম সিংহনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রোফেসর ভিম সিংহ জীবু জম্মু অমসুং কাস্মিরগী য়াইফনবগীদমক মপুন্সি কত্থোক্লমখিবা মীয়ামগী মরক্তা তোৎন-তিন্নদুনা লৈরকপা লুচিংবা অমা ওইনা নীংশিংহৌরগনি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বী তৌরকখিবদা;
“প্রোফেসর ভিম সিংহ জীবু জম্মু অমসুং কাস্মিরগী য়াইফনবগীদমক মপুন্সি কত্থোক্লমখিবা মীয়ামগী মরক্তা তোৎন-তিন্নদুনা লৈরকপা লুচিংবা অমা ওইনা নীংশিংহৌরগনি‍। মহাক নীংথিনা খঙ-হৈরবা মীওই অমন‍ি‍‍। ঐনা মহাক্কা ৱারী ৱাতায় শানখিবা মতম পুম্নমক্তা নীংশিংদুনা লৈরগনি‍। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু শৌগৎপশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি‍। ওম সান্তি‍।”