Prime Minister's Office
PM remembers Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Punya Tithi
23 JUN 2022 10:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Punya Tithi.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Punya Tithi. Every Indian is indebted to him for his unparalleled efforts towards furthering India’s unity. He worked hard for India’s progress and dreamt of a strong and prosperous nation. We are committed to fulfilling his dreams."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দাঃ স্যামা প্রসাদ মুকর্জীগী পুন্য তিথী লাকপদা মহাকপু নীংশিংখ্রে
23 JUN 2022 10:00AM by PIB Imphal
ইকায় খুম্নবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“দাঃ স্যামা প্রসাদ মুকর্জীগী পুন্য তিথী লাকপদা মহাকপু নীংশিংলি। ভারতকী অমত্তা ওইবা শক্তম ঙাক্নবা য়াশিন্নবা লৈতনা মহাক্না হোৎনরম্বশিংগীদমক্তা ভারত মচা খুদিংনা মহাক্কী মফমদা লমন তোন্সিল্লবনি। মহাক্না ভারতকী চাউখৎ থৌরাংগীদমক্তা কন্না হোৎনরমখি অমসুং মপাঙ্গল লৈবা অমদি নুংঙাই য়াইফবা লৈবাক অমগী মঙলান মঙলমখি। ঐখোয়না মহাক্কী মঙলান মঙফাওনহন্নবগীদমক্তা খোঙফম চেৎলি”।