Prime Minister's Office
Prime Minister’s Interaction with the Indian Community in Munich, Germany
26 JUN 2022 7:58PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi addressed and interacted with the Indian community in Germany at the Audi Dome, Munich. Thousands of members of the vibrant Indian community in Germany participated in the event.
Prime Minister highlighted India’s growth story and mentioned various initiatives undertaken by the government to further achieve the country’s development agenda. Prime Minister also lauded the contribution of diaspora in promoting India’s success story and acting as brand ambassadors of India’s success.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জর্মনীগী ম্যুনিকতা লৈরিবা ইন্দিয়ন কম্যুনিতীগা ৱারী –ৱাতাই শানখি
26 JUN 2022 7:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ম্যুনিকতা লৈবা ওদি দোমদা জর্মনীদা লৈরিবা ইন্দিয়ন কম্যুনিতীদা ৱা ঙাংখি অমসুং মখোয়গা ৱারী-ৱাতাই শাখি। জর্মনীদা লৈরিবা ভাইব্রেন্ত ইন্দিয়ন কম্যুনিতীগী মেম্বর লিশিং কয়া অমনা থৌরম অসিদা শরুক য়াখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী চাউখৎলকপগী ৱারী অমসুং লৈবাক অসিগী চাউখৎ-থৌরাংগী এজেন্দা অদুবু মখাতানা ফংবা ঙম্নবা সরকার অসিনা লৌখৎলকখিবা অনৌবাা থৌরাংশিং অদুগী মতাংদা পনখি। প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী সক্সেস স্তোরী য়োকখৎপদা অমসুং ভারতকী মাইপাকপগী ব্রান্দ এম্বেসেদর ওইনা মথৌ তৌরি, দাইসপোরানা লৌখিবা থৌদাং অমসুং ভারতকী মাইপাকপগী ব্রেন্দ এম্বাসেদর ওইনা মথৌ তৌবগীদমক্তা থাগৎখি।