Prime Minister's Office
PM extends best wishes to all Chartered Accountants on CA Day
01 JUL 2022 9:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to all Chartered Accountants on CA Day. Shri Modi has also shared a video in which he had expressed his views on the importance of Chartered Accountants in the field of Economics.
The Prime Minister tweeted;
"A Chartered Accountant has an important role in our economy. On CA Day, best wishes to all Chartered Accountants. May they keep working hard in furthering growth and transparency in the economy."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চিএ দিৱসত সকলো চাৰ্টাৰ্ড একাণ্টেণ্টক শুভেচ্ছা জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
01 JUL 2022 9:46AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চিএ দিৱসত সকলো চাৰ্টাৰ্ড একাণ্টেণ্টক শুভেচ্ছা জনায়৷ শ্ৰী মোদীয়ে লগতে এটা ভিডিঅ’ও শ্বেয়াৰ কৰে, য’ত অৰ্থনীতিৰ ক্ষেত্ৰখনত চাৰ্টাৰ্ড একাউণ্টেণ্টসকলৰ গুৰুত্ব ভূমিকাৰ সন্দৰ্ভত তেওঁ মত প্ৰকাশ কৰিছে৷
টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“আমাৰ অৰ্থনীতিত এগৰাকী চাৰ্টাৰ্ড একাউণ্টেণ্টৰ এক গুৰূত্বপূৰ্ণ ভূমিকা আছে৷ চিএ দিৱসত সকলো চাৰ্টাৰ্ড একাউণ্টেণ্টক শুভেচ্ছা জনাইছো৷ তেওঁলোকে অৰ্থনীতিৰ বিকাশৰ বাবে অধিক পৰিশ্ৰম কৰাৰ লগতে স্বচ্ছতা বজাই ৰখাৰ কাম কৰি যাওক, তাকে কামনা কৰিলো৷”