Prime Minister's Office
PM extends best wishes to all Chartered Accountants on CA Day
01 JUL 2022 9:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to all Chartered Accountants on CA Day. Shri Modi has also shared a video in which he had expressed his views on the importance of Chartered Accountants in the field of Economics.
The Prime Minister tweeted;
"A Chartered Accountant has an important role in our economy. On CA Day, best wishes to all Chartered Accountants. May they keep working hard in furthering growth and transparency in the economy."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সি.এ নুমিৎ লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা চার্তর একাউন্তেন্তশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 JUL 2022 9:46AM by PIB Imphal
সি.এ নুমিৎ লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চার্তর একাউন্তেন্তশিংদা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। ইকোনোমিক্সকী লমদা চার্তর একাউন্তেন্তশিংগী মরুওইবগী মতাংদা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোকপা ভিদিও অমশু শ্রী মোদীনা থাগৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বুইত তৌখি:
“ ঐখোয়গী ইকোনোমিদা চার্তর একাউন্তেন্ত অমনা মরুওইবা থৌদাং অমা লৌরি। সি.এ নুমিৎ লাকপদা চার্তর একাউন্তেন্তশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ইকোনোমিদা মখা তানা চাউখৎনবা অমসুং অরোন-অথুপ লৈতনা থবক তৌবা ঙম্নবা মখোয় থবক কন্না শুবা ওইরসনু”।