Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi speaks on telephone with His Excellency Vladimir Putin, President of the Russian Federation
01 JUL 2022 3:43PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with His Excellency Vladimir Putin, President of the Russian Federation.
The two leaders reviewed the implementation of the decisions taken during President Putin's visit to India in December 2021. In particular, they exchanged ideas on how bilateral trade in agricultural goods, fertilizers and pharma products could be encouraged further.
The leaders also discussed global issues, including the state of the international energy and food markets.
In the context of the ongoing situation in Ukraine, Prime Minister reiterated India's long-standing position in favour of dialogue and diplomacy.
The leaders agreed to maintain regular consultations on global and bilateral issues.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রসিয়াগী রাস্ত্রপতি, হিস এক্সেলেন্সী, ভ্লাদিমির পুতিনগা তেলিফোন্দা ৱারী শাখ্রে
01 JUL 2022 3:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রসিয়ন ফেদেরেসনগী রাস্ত্রপতি, হিস এক্সেলেন্সী, ভ্লাদিমির পুতিনগা ঙসি তেলিফোন্দা ৱারী শাখ্রে।
লুচিংবা অনিনা রাস্ত্রপতি পুতিন্না দিসেম্বর ২০২১গী ভারত খোঙচত্তা লৌখিবা ৱারেপশিংগী থবক পাংথোকপগী ফিভম য়েংশিনখি। অখন্নবা অমা ওইনা, মখোয়না লৌউ-শিংউগী পোৎলম, হার অমসুং ফার্মা পোত্থোকশিংগী বাইলেতরেল ত্রেদপু করম্না হেন্না খুমাং চাউশিলহনবা য়াবগে হায়বগী মতাংদা মশাগী ৱাখল্লোন লান্নখি।
লুচিংবা অনিনা মালেমগী ইন্নর্জী অমসুং চিঞ্জাক্কী কৈথেলশিংগী হৌজিক লৈরিবা ফিভম য়াওনা মালেমগী থৌদোক কয়াগী মতাংদা ৱারী শাখি।
য়ুক্রেন্দা হৌজিক ওইরিবা ফিভমগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা ভারতনা দাইলোগ অমসুং দিপ্লোমেসীগী মাইকৈদা মতম কুইনদগী লেপ্তনা লাকপবু অমুক্কা হন্না ফোংদোকখি।
লুচিংবশিং অসিনা মালেম অমসুং লৈবাক অনিগী ৱাফম কয়াগী মতাংদা চাং নাইনা পাউ ফাওনসি হায়বা য়ান্নখি।