Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 198.65 Cr
Over 3.74 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,25,028
18,840 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.51%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.09%
09 JUL 2022 9:55AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 198.65 Cr (1,98,65,36,288) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,60,37,032 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.74 Cr (3,74,00,178) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,09,491
2nd Dose
1,00,71,261
Precaution Dose
58,38,624
FLWs
1st Dose
1,84,25,409
2nd Dose
1,76,36,186
Precaution Dose
1,08,09,476
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,74,00,178
2nd Dose
2,49,77,636
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,06,65,628
2nd Dose
4,95,12,723
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,85,34,458
2nd Dose
50,36,70,295
Precaution Dose
38,02,669
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,34,94,396
2nd Dose
19,39,74,298
Precaution Dose
29,68,665
Over 60 years
1st Dose
12,73,04,400
2nd Dose
12,11,87,107
Precaution Dose
2,58,53,388
Precaution Dose
4,92,72,822
Total
1,98,65,36,288
India’s Active Caseload currently stands at 1,25,028. Active cases now constitute 0.29% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.51%. 16,104 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,29,53,980.
18,840 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,54,778 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.61 Cr (86,61,77,937) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.09% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.14%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৮.৬৫ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৭৪ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,২৫,০২৮ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৮৪০ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫১%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.০৯% ওইরি
09 JUL 2022 9:55AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৮.৬৫ (১,৯৮,৬৫,৩৬,২৮৮) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬০,৩৭,০৩২গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৭৪ (৩,৭৪,০০,১৭৮)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৯,৪৯১
অনিশুবা দোজ
১,০০,৭১,২৬১
প্রিকোসন দোজ
৫৮,৩৮,৬২৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৫,৪০৯
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৩৬,১৮৬
প্রিকোসন দোজ
১,০৮,০৯,৪৭৬
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৭৪,০০,১৭৮
অনিশুবা দোজ
২,৪৯,৭৭,৬৩৬
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৬,৬৫,৬২৮
অনিশুবা দোজ
৪,৯৫,১২,৭২৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮৫,৩৪,৪৫৮
অনিশুবা দোজ
৫০,৩৬,৭০,২৯৫
প্রিকোসন দোজ
৩৮,০২,৬৬৯
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৪,৯৪,৩৯৬
অনিশুবা দোজ
১৯,৩৯,৭৪,২৯৮
প্রিকোসন দোজ
২৯,৬৮,৬৬৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৩,০৪,৪০০
অনিশুবা দোজ
১২,১১,৮৭,১০৭
প্রিকোসন দোজ
২,৫৮,৫৩,৩৮৮
প্রিকোসন দোজ
৪,৯২,৭২,৮২২
অপুনবা
১,৯৮,৬৫,৩৬,২৮৮
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,২৫,০২৮দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৯% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫১%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৬,১০৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৯,৫৩,৯৮০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৮৪০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৫৪,৭৭৮ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.৬১ (৮৬,৬১,৭৭,৯৩৭) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.০৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৯৬% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি