Prime Minister's Office
Today’s Cabinet decision will further India’s vaccination coverage and create a healthier nation: PM
13 JUL 2022 10:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed the hope that decision for free COVID-19 Precaution Dose for all the citizens above 18 years of age at Government vaccination centres, from 15th July 2022 till the next 75 days will further India’s vaccination coverage and create a healthier nation.
The decision was taken at today's Cabinet meeting as part of #AzadiKaAmritMahotsav celebrations.
The Prime Minister tweeted in response to a tweet by the Union Health Minister Dr Mansukh Mandaviya:
"Vaccination is an effective means to fight COVID-19. Today’s Cabinet decision will further India’s vaccination coverage and create a healthier nation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঙসিগী মন্ত্রী মন্দলগী ৱারেপ অসিনা ভারতকী ভেক্সিনেসন কবরেজ হেনগৎহল্লগনি অমসুং মশা-মউ ফাবা লৈবাক অমা ওইহল্লগনি: পি.এম.
13 JUL 2022 10:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুলাই ১৫, ২০২২দগী মথংগী নুমিৎ ৭৫ ফাওবা সরকারগী ভেক্সিনেসন সেন্তরশিংদা চহি ১৮গী মথক্কী প্রজা পুম্নমক্তা লেম্না কোবিদ-১৯ প্রিকোসন দোজ কাপ্নবগী ৱারেপ অসিনা ভারতকী ভেক্সিনেসন কবরেজ হেনগৎহল্লগনি অমসুং মশা-মউ ফবা লৈবাক ওইহল্লগনি হায়না থাজবা ফোঙদোকখ্রে।
ৱারেপ অসি #AzadiKaAmritMahotsav পালন তৌবগী শরুক ওইনা ঙসিগী মন্ত্রী-মন্দলগী মীফমদা লৌখিবনি।
প্রধান মন্ত্রীনা কেন্দ্রগী হকশেল মন্ত্রী দা. মনসুখ মন্দাবিয়ানা তৌখিবা ত্বিত অমদা পাউখুম পীরদুনা ত্বিত তৌখি:
“ভেক্সিনেসন অসি কোবিদ-১৯ লান্থেংনবগী কান্নরবা পাম্বৈ অমনি। ঙসিগী মন্ত্রী মন্দলগী ৱারেপ অসিনা ভারতকী ভেক্সিনেসন কবরেজ হেনগৎহল্লগনি অমসুং মশা-মউ ফাবা লৈবাক অমা ওইহল্লগনি।”