Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
14 JUL 2022 9:04AM by PIB Delhi
199.27 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,36,076
Active cases stand at 0.31%
Recovery Rate currently at 98.49%
16,482 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,30,28,356
20,139 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (5.10%)
Weekly Positivity Rate (4.37%)
86.81 cr Total Tests conducted so far; 3,94,774 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
14 JUL 2022 9:04AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৯.২৭ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,৩৬,০৭৬ লৈরি
এক্তিব কেস ০.৩১% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৪৯% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৬,৪৮২ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,৩০,২৮.৩৫৬ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,১৩৯ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৫.১০%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.৩৭%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.৮১ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,৯৪,৭৭৪ তৌখি