Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 199.71 Cr
Over 3.79 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,40,760
20,044 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.48%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.40%
16 JUL 2022 9:41AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 199.71 Cr (1,99,71,61,438) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,62,86,177 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.79 Cr (3,79,06,419) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,10,235
2nd Dose
1,00,78,887
Precaution Dose
59,98,970
FLWs
1st Dose
1,84,27,251
2nd Dose
1,76,50,740
Precaution Dose
1,14,03,738
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,79,06,419
2nd Dose
2,60,53,347
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,08,19,753
2nd Dose
5,00,42,100
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,88,45,434
2nd Dose
50,56,35,952
Precaution Dose
52,49,138
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,35,60,888
2nd Dose
19,45,03,378
Precaution Dose
38,26,893
Over 60 years
1st Dose
12,73,54,636
2nd Dose
12,15,36,569
Precaution Dose
2,78,57,110
Precaution Dose
5,43,35,849
Total
1,99,71,61,438
India’s Active Caseload currently stands at 1,40,760. Active cases now constitute 0.32% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.48%. 18,301 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,30,63,651.
20,044 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,17,895 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.90 Cr (86,90,33,063) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.40% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.80%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৯.৭১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৭৯ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪০,৭৬০ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,০৪৪ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৮%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৪০% ওইরি
16 JUL 2022 9:41AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৯.৭১ (১,৯৯,৭১,৬১,৪৩৮) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬২,৮৬,১৭৭কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৭৯ (৩,৭৯,০৬,৪১৯)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১০,২৩৫
অনিশুবা দোজ
১,০০,৭৮,৮৮৭
প্রিকোসন দোজ
৫৯,৯৮,৯৭০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৭,২৫১
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৫০,৭৪০
প্রিকোসন দোজ
১,১৪,০৩,৭৩৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৭৯,০৬,৪১৯
অনিশুবা দোজ
২,৬০,৫৩,৩৪৭
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৮,১৯,৭৫৩
অনিশুবা দোজ
৫,০০,৪২,১০০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮৮,৪৫,৪৩৪
অনিশুবা দোজ
৫০,৫৬,৩৫,৯৫২
প্রিকোসন দোজ
৫২,৪৯,১৩৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৫,৬০,৮৮৮
অনিশুবা দোজ
১৯,৪৫,০৩,৩৭৮
প্রিকোসন দোজ
৩৮,২৬,৮৯৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৩,৫৪,৬৩৬
অনিশুবা দোজ
১২,১৫,৩৬,৫৬৯
প্রিকোসন দোজ
২,৭৮,৫৭,১১০
প্রিকোসন দোজ
৫,৪৩,৩৫,৮৪৯
অপুনবা
১,৯৯,৭১,৬১,৪৩৮
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪০,৭৬০দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩২% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৮%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৮,৩০১ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩০,৬৩,৬৫১ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,০৪৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,১৭,৮৯৫ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.৯০ (৮৬,৯০,৩৩,০৬৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৪০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৮০% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি