Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 201.68 Cr
Over 3.84 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,50,100
21,411 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.46%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.46%
23 JUL 2022 9:45AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 201.68 Cr (2,01,68,14,771) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,66,09,306 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.84 Cr (3,84,35,980) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10410857
2nd Dose
10083941
Precaution Dose
6139750
FLWs
1st Dose
18428851
2nd Dose
17659934
Precaution Dose
11761180
Age Group 12-14 years
1st Dose
38435980
2nd Dose
26953686
Age Group 15-18 years
1st Dose
60988770
2nd Dose
50542921
Age Group 18-44 years
1st Dose
559159870
2nd Dose
507171319
Precaution Dose
12438798
Age Group 45-59 years
1st Dose
203614293
2nd Dose
194866095
Precaution Dose
9034086
Over 60 years
1st Dose
127391804
2nd Dose
121767056
Precaution Dose
29965580
Precaution Dose
6,93,39,394
Total
2,01,68,14,771
India’s Active Caseload currently stands at 1,50,100. Active cases now constitute 0.34% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.46%. 20,726 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,31,92,379.
21,411 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,80,202 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.21 Cr (87,21,36,407) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.46% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.46%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০১.৬৮ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৮৩ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৫০,১০০ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২১,৪১১ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৬%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৪৬% ওইরি
23 JUL 2022 9:45AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০১.৬৮ (২,০১,৬৮,১৪,৭৭১) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬৬,০৯,৩০৬কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৮৪ (৩,৮৪,৩৫,৯৮০)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১০৮৫৭
অনিশুবা দোজ
১০০৮৩৯৪১
প্রিকোসন দোজ
৬১৩৯৭৫০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪২৮৮৫১
অনিশুবা দোজ
১৭৬৫৯৯৩৪
প্রিকোসন দোজ
১১৭৬১১৮০
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৮৪৩৫৯৮০
অনিশুবা দোজ
২৬৯৫৩৬৮৬
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬০৯৮৮৭৭০
অনিশুবা দোজ
৫০৫৪২৯২১
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯১৫৯৮৭০
অনিশুবা দোজ
৫০৭১৭১৩১৯
প্রিকোসন দোজ
১২৪৩৮৭৯৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৬১৪২৯৩
অনিশুবা দোজ
১৯৪৮৬৬০৯৫
প্রিকোসন দোজ
৯০৩৪০৮৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৩৯১৮০৪
অনিশুবা দোজ
১২১৭৬৭০৫৬
প্রিকোসন দোজ
২৯৯৬৫৫৮০
প্রিকোসন দোজ
৬,৯৩,৩৯,৩৯৪
অপুনবা
২,০১,৬৮,১৪,৭৭১
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৫০,১০০দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩৪% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৬%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২০,৭২৬ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩১,৯২,৩৭৯ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২১,৪১১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৮০,২০২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.১৬ (৮৭,২১,৩৬,৪০৭) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৪৬% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৪৬% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি