Prime Minister's Office
PM extends Raising Day greetings to CRPF personnel
27 JUL 2022 9:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings to all CRPF personnel and their families on the occasion of Raising Day.
The Prime Minister tweeted;
“Raising Day greetings to all @crpfindia personnel and their families. This force has distinguished itself for its unflinching courage and distinguished service. The role of CRPF, be it in addressing security challenges or humanitarian challenges is commendable.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সি.আর.পি.এফ. পর্সনেলদা রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
27 JUL 2022 9:02AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সি.আর.পি.এফ. পর্নেসল পুম্নমক্তা অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“রাইজিং দেনা লাকপদা @crpfindia পর্সনেল পুম্নমক অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। ফোর্স অসি মখোয়গী হনবা লৈত্রবা থৌনা অমসুং ফীদম্নফম ওইরবা সর্ভিসকীদমক মশক খঙনৈ। ঙাকশেলগী শীংনবশিং নত্ত্রগা মীওইবা জাতিগী ওইবা শীংনবশিং ময়োক্নবদা ওইরবসু সি.আর.পি.এফ.কী থৌদাং অসি শীংথানীংঙাই ওই।”