Prime Minister's Office
PM condoles the loss of lives due to fire at a hospital in Jabalpur, MP
01 AUG 2022 8:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a fire at a hospital in Jabalpur, Madhya Pradesh.
The Prime Minister's Office tweeted;
"Anguished by the loss of lives due to a fire at a hospital in Jabalpur, Madhya Pradesh. Condolences to the bereaved families. I hope the injured recover at the earliest. The local administration is providing all assistance to those affected: PM"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এম.পি.গী জবলপুরদা লৈবা অনা লায়েংশঙ অমদা মৈহৌ লাংপোক্কী থৌদোক থোকপদগী লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
01 AUG 2022 8:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মধ্য প্রদেশকী জবলপুরদা লৈবা অনা লায়েংশঙ অমদা মৈহৌ লাংপোক্কী থৌদোক থোকখিবনা মরম ওইদুনা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
“মধ্য প্রদেশকী জবলপুরদা লৈবা অনা লায়েংশঙ অমদা মৈহৌ লাংপোক্কী থৌদোক থোকপদা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকচরি। অৱাবা তারবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংগী অৱাদা শরুক য়াজরি। অশোক-অপন নংখ্রবশিং অথুবদা নাবা ফগৎলকপা ওইরসনু। মফম অদুগী লৈঙাক্না অৱাবা তারবশিংদা অঙম্বা মতেং পুম্নমক পীরি: পি.এম.”