Ministry of Home Affairs
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah urges citizens to change the DP of their social media accounts to Tiranga
Shri Amit Shah changes DP of his social media accounts to Tiranga on Prime Minister Narendra Modi’s clarion call to celebrate Azadi Ka Amrit Mahotsav
Urges all to change DP’s of their social media accounts to Tiranga to show their love and respect towards the National flag
02 AUG 2022 1:25PM by PIB Delhi
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah has urged citizens to change the DP of their social media accounts to Tiranga. In tweets, Shri Amit Shah said “Have changed the DP of my social media accounts to Tiranga on PM Narendra Modi Ji’s clarion call to celebrate Azadi Ka Amrit Mahotsav.”
Shri Amit Shah said “I urge all to change the DP of your social media accounts to Tiranga to show your love and respect towards the National flag.”

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
গৃহ অমসুং কোর্পোরেসনগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা প্রজাশিংদা মখোয়গী সোসিএল মীদিয়া একাউন্তশিংগী দি.পি. অদুবু তিরঙ্গা ওইনা থম্নবা হায়খ্রে
আজাদী কা অমৃত মহোৎসব পালন তৌনবা পি.এম. নরেন্দ্র মোদীগী অহৌবা খোলাউগী মতুং ইন্না শ্রী অমিত শাহনা মহাক্কী সোসিএল মীদিয়া একাউন্তশিংগী দি.পি. অসি তিরঙ্গা ওইনা থমখ্রে
ঐহাক্না মীয়ামদা মখোয়না জাতিগী ফিরালবু নুংশিবা অমসুং ইকাই খুম্নবা অদু উৎথোক্নবগীদমক মখোয়গী সোসিএল মীদিয়া একাউন্তশিংগী দি.পি.বু তিরঙ্গা ওইনা থম্বীনবা হায়খ্রে
02 AUG 2022 1:25PM by PIB Imphal
গৃহ অমসুং কোর্পোরেসনগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা প্রজাশিংদা মখোয়গী সোসিএল মীদিয়া একাউন্তশিংগী দি.পি. অদুবু তিরঙ্গা ওইনা থম্নবা হায়খ্রে। ত্বিত অমদা, শ্রী অমিত শাহনা হায়খি, “আজাদী কা অমৃত মহোৎসব পালন তৌনবা পি.এম. নরেন্দ্র মোদীগী অহৌবা খোলাউগী মতুং ইন্না ঐহাক্কী সোসিএল মীদিয়া একাউন্তশিংগী দি.পি. অসি তিরঙ্গা ওইনা থম্লে।”
শ্রী অমিত শাহনা হায়খি “ঐহাক্না ময়ামদা জাতিগী ফিরালবু নুংশিবা অমসুং ইকাই খুম্নবা অদু উৎথোক্নবগীদমক অদোমগী সোসিএল মীদিয়া একাউন্তশিংগী দি.পি.বু তিরঙ্গা ওইনা থম্বীনবা হায়জরি।”