Prime Minister's Office
PM congratulates badminton team for winning Silver medal in Birmingham CWG
03 AUG 2022 9:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the badminton team for winning Silver medal in the Birmingham CWG 2022.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Congratulations to the Indian badminton team of @srikidambi, @satwiksairaj, @buss_reddy, @lakshya_sen, @Shettychirag04, Treesa Jolly, Aakarshi Kashyap, @P9Ashwini, Gayatri Gopichand and @Pvsindhu1 for winning the Silver medal in the Birmingham CWG. Proud of their accomplishment."
"Badminton is among the most admired sports in India. The Silver medal in the CWG will go a long way in making the game even more popular and ensuring more people pursue it in the times to come. "

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বর্মিংহম সি.দবল্যু.জি.দা বেদমিন্তন তীমনা সিলভর মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
03 AUG 2022 9:11AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংহম সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা বেদমিন্তন তীমনা সিলভর মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত মথং-মথং তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতকী বেদমিন্তন তীম @srikidambi, @satwiksairaj, @buss_reddy, @lakshya_sen, @Shettychirag04, Treesa Jolly, Aakarshi Kashyap, @P9Ashwini, গয়াত্রি গোপিচান্দ অমসুং @Pvsindhu1না বর্মিংহম সি.দবল্যু.জি.দা সিলভর মেদল লৌরকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকচরি। নখোয়গী মাইপাকপা অসিগীদমক চাউথোকচবা পোকই।”
“বেদমিন্তন অসি ভারত্তা খ্বাইদগী পাম্নবা মশান্নশিংগী মরক্তা অমনি। সি.দবল্যু.জি.দা সিলভর মেদল লৌরকপা ঙম্বা অসিনা মশান্না অসিবু হেন্না পাম্নবা হেনগৎহনবদা অমসুং তুংলমচৎতা মীয়াম্না মসিবু হেন্না শান্ননীংনবগী ইথিল পীবদা চাউনা মতেং ওইরগনি।”