Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 204.84 Cr
Over 3.91 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,37,057
17,135 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.49%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.67%
03 AUG 2022 9:56AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 204.84 Cr (2,04,84,30,732) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,71,69,995 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.91 Cr (3,91,64,000) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,12,126
2nd Dose
1,00,91,609
Precaution Dose
63,71,274
FLWs
1st Dose
1,84,30,975
2nd Dose
1,76,73,597
Precaution Dose
1,23,43,049
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,91,64,000
2nd Dose
2,81,50,990
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,12,44,472
2nd Dose
5,11,61,641
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,96,10,506
2nd Dose
50,91,40,095
Precaution Dose
2,57,99,669
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,37,03,142
2nd Dose
19,53,59,973
Precaution Dose
1,70,95,408
Over 60 years
1st Dose
12,74,51,621
2nd Dose
12,20,86,594
Precaution Dose
3,31,39,991
Precaution Dose
9,47,49,391
Total
2,04,84,30,732
India’s Active Caseload currently stands at 1,37,057. Active cases now constitute 0.31% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.49%. 19,823 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,34,03,610.
17,135 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,64,919 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.63 Cr (87,63,57,530) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.67% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.69%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৪.৮৪ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯১ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩৭,০৫৭ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৭,১৩৫ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৯%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৬৭% ওইরি
03 AUG 2022 9:56AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৪.৮৪ (২,০৪,৮৪,৩০,৭৩২) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭১,৬৯,৯৯৫গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯১ (৩,৯১,৬৪,০০০)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১২,১২৬
অনিশুবা দোজ
১,০০,৯১,৬০৯
প্রিকোসন দোজ
৬৩,৭১,২৭৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩০,৯৭৫
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৭৩,৫৯৭
প্রিকোসন দোজ
১,২৩,৪৩,০৪৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৯১,৬৪,০০০
অনিশুবা দোজ
২,৮১,৫০,৯৯০
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১২,৪৪,৪৭২
অনিশুবা দোজ
৫,১১,৬১,৬৪১
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৯৬,১০,৫০৬
অনিশুবা দোজ
৫০,৯১,৪০,০৯৫
প্রিকোসন দোজ
২,৫৭,৯৯,৬৬৯
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৭,০৩,১৪২
অনিশুবা দোজ
১৯,৫৩,৫৯,৯৭৩
প্রিকোসন দোজ
১,৭০,৯৫,৪০৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৪,৫১,৬২১
অনিশুবা দোজ
১২,২০,৮৬,৫৯৪
প্রিকোসন দোজ
৩,৩১,৩৯,৯৯১
প্রিকোসন দোজ
৯,৪৭,৪৯,৩৯১
অপুনবা
২,০৪,৮৪,৩০,৭৩২
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩৭,০৫৭তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৯%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৯,৮২৩ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৪,০৩,৬১০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৭,১৩৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৬৪,৯১৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.৬৩ (৮৭,৬৩,৫৭,৫৩০) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৬৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৬৯% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি