Prime Minister's Office
PM congratulates Gurdeep Singh on winning the Bronze medal in weightlifting at the CWG 2022 in Birmingham
04 AUG 2022 8:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Gurdeep Singh on winning the Bronze medal in weightlifting at the CWG 2022 in Birmingham.
The Prime Minister tweeted;
"Hardwork and dedication leads to outstanding outcomes…this is what Gurdeep Singh has shown by winning the Bronze medal in weightlifting at the CWG. He has furthered the spirit of joy among our citizens. Congratulations and best wishes to him."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বর্মিংহমদা পাঙথোক্লিবা সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা গুরদীপ সিংহনা ৱেতলিফতিংদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
04 AUG 2022 8:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংহমদা পাঙথোক্লিবা সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা গুরদীপ সিংহনা ৱেতলিফতিংদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপা ঙমখিবদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“হোৎনবা কনবা অমসুং কত্থোকপনা চাউনা মাইপাকপা ঙমহল্লি… ৱাফম অসি গুরদীপ সিংহনা সি.দবল্যু.জি.দা ৱেতলিফতিংদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌদুনা উৎখি। মহাক্না ঐখোয়গী প্রজাশিংগী মরক্তা হরাও নুংঙাইবা ফাওরিবা অসি হেন্না হেনগৎহনখি। মহাকপু থাগৎচরি অমসুং তুংগী পুন্সিগীদমক য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”