Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 205.59 Cr
Over 3.93 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,35,364
20,551 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.50%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.64%
05 AUG 2022 9:29AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 205.59 Cr (2,05,59,47,243) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,72,54,426 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.93 Cr (3,93,33,226) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10412324
2nd Dose
10092736
Precaution Dose
6410621
FLWs
1st Dose
18431464
2nd Dose
17675629
Precaution Dose
12438028
Age Group 12-14 years
1st Dose
39333226
2nd Dose
28452471
Age Group 15-18 years
1st Dose
61302501
2nd Dose
51334209
Age Group 18-44 years
1st Dose
559697429
2nd Dose
509541303
Precaution Dose
29224418
Age Group 45-59 years
1st Dose
203718906
2nd Dose
195447698
Precaution Dose
18910030
Over 60 years
1st Dose
127461823
2nd Dose
122145228
Precaution Dose
33917199
Precaution Dose
10,09,00,296
Total
2,05,59,47,243
India’s Active Caseload currently stands at 1,35,364. Active cases now constitute 0.31% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.50%. 21,595 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,34,45,624.
20,551 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,00,110 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.71 Cr (87,71,60,646) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.64% and the Daily Positivity rate is reported to be 5.14%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৫.৫৯ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯৩ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩৫,৩৬৪ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,৫৫১ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫০%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৬৪% ওইরি
05 AUG 2022 9:29AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৫.৫৯ (২,০৫,৫৯,৪৭,২৪৩) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭২,৫৪,৪২৬কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯৩ (৩,৯৩,৩৩,২২৬)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১২৩২৪
অনিশুবা দোজ
১০০৯২৭৩৬
প্রিকোসন দোজ
৬৪১০৬২১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪৩১৪৬৪
অনিশুবা দোজ
১৭৬৭৫৬২৯
প্রিকোসন দোজ
১২৪৩৮০২৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৯৩৩৩২২৬
অনিশুবা দোজ
২৮৪৫২৪৭১
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১৩০২৫০১
অনিশুবা দোজ
৫১৩৩৪২০৯
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯৬৯৭৪২৯
অনিশুবা দোজ
৫০৯৫৪১৩০৩
প্রিকোসন দোজ
২৯২২৪৪১৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৭১৮৯০৬
অনিশুবা দোজ
১৯৫৪৪৭৬৯৮
প্রিকোসন দোজ
১৮৯১০০৩০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৪৬১৮২৩
অনিশুবা দোজ
১২২১৪৫২২৮
প্রিকোসন দোজ
৩৩৯১৭১৯৯
প্রিকোসন দোজ
১০,০৯,০০,২৯৬
অপুনবা
২,০৫,৫৯,৪৭,২৪৩
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩৫,৩৬৪দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫০%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২১,৫৯৫ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৪,৪৫,৬২৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,৫৫১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,০০,১১০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.৭১ (৮৭,৭১,৬০,৬৪৬) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৬৪% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৫.১৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি