Prime Minister's Office
PM extends best wishes to wrestler, Deepak Punia on winning Gold Medal at Birmingham 2022 Commonwealth Games
06 AUG 2022 12:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended best wishes to the wrestler, Deepak Punia on winning Gold Medal at Birmingham 2022 Commonwealth Games.
The Prime Minister tweeted;
"Feeling proud of the spectacular sporting performance by our very own Deepak Punia! He is India’s pride and has given India many laurels. Every Indian is elated by his winning the Gold medal. Best wishes to him for all upcoming endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বর্মিংহম ২০২২ কম্মনৱেল্থ গেমসতা রেস্তলর, দীপক পুনিয়ানা গোল্দ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 AUG 2022 12:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংহম ২০২২ কম্মনৱেল্থ গেমসতা রেস্তলর, দীপক পুনিয়ানা গোল্দ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“ঐখোয়গী দীপক পুনিয়াগী শীংথানীংঙাই ওইরবা স্পোর্তিং পর্ফোরমেন্স অদুগীদমক চাউথোকচবা পোকই! মহাক অসি ভারতকী মনীনি অমসুং ভারতকীদমক মীংচৎ কয়া পুরকপা ঙমখ্রে। ভারত মচা খুদিংমক্না মহাক্না গোল্দ মেদল লৌরকপা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী তুংগী পুন্সিগীদমক য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”